Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pobjednik !
Za malo,Dio :))
Probaj ponovo :))
fwejćgnwsb ndvnjhsdbhfvbhsdbc bsdh a adhsbcvwečah ČHXCBSDA VDFVHBDFV
Jok,mori! :))
vjnfvdnsjcnčdaj jh djncvjkbsdabh nsdv hdshfbčcbsdbjc x vjsdjfvjdas
Aaaa,pa što ne kažeš... :))
Gogo,šta kažeš na avatar?
Cool,hehehe :)
Slash!!!
Neprevaziđeni čupavac(a lep je,skot!)
Šteta što su se Gunsi raspali:(
Al' pesme su ostale :))
jja :)
Janooo,gde si,lepotice :)))
Sad sam došla od frizera,ošišala moju grivu! :))Sad sam "uredno stepenasta" :)))
Odoh u školu narode!
http://www.youtube.com/watch?v=BNGlrRrjlHw
hahahaaaahhahah
moja glava je cupava :(
raspadam se danima i dosadno mi je..cekam vas koji ste na poslu da pocnete da dzabalebarite da se malo igram :)))
Je l' mogu ja malo da radim, a malo da se igram?
Ljubim te,al' ne mogu sad da se kuckam,bem li ga ..moram na work ;))
A ti siđi bre sa četa,pa dođi popodne na forum ;))Aj' pozdrav i :))*
aj docicu na forum srecan rad :*