Ко последњи победник 36

1. Svaler, pa gde je Pelka?

2. Gde si kume?Pelka je završila u zadružnom loncu,a čeda je počeo da uzgaja krupnu stoku.

3. Legao popodne da dremnem i probudio se u 21h, katastrofa...odgledao film, pa reko da vidim sta se radi na Vuki...Kod tebe?

4. virtuelno, da.
    pozz i svima prisutnima :))

5. Kume ti znači možeš u štetu noćas.

6. mogao bih, ali me ubija glava od spavanja...radije cu da izblejim jos koji sat ovde, pa u krpe...

7. Uvek nađeš neku glupost da postaviš,svaka ti čast.

8. Pepe sličan avatar sam već imao.Ipak ću da zadržim ovaj,sasvim je dobar.

Inače lisac,ono je lik iz kablovske ili iz telekoma,električar nije sigurno.

9. jebem li ga, na slici je pisalo da je elektricar...

10. Od tebe bi oni kablovi popadali po zemlji,narod bi izginuo.

11. evo ti kolega elekticitet :)
    naletjeh neki dan na njega i odmah sam pomislila na tebe :D

12. Neki novajlija.Onaj avatar mi je poznat,to je bio gogin predlog za mene,imam ga sačuvanog na kompu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.