Ко последњи победник 36

1. Pozdravi ga i reci mu da ne visi na klima uređajima,uhvatiće ga promaja.

2. Važi,tamo je i haski Nanuk,pa se slažu lepo :)

3. Hehe nanuk,pravo eskimsko ime.

4. Nego šta-pa neće valjda da se zove Milojko? :))

5. Stanimir ili Živorad.Mada i Milislav nije loše :D

6. Kako da nazovem retrivera? Kaži ti meni,a? :)

7. Hehehe,"Zlatko" :)))

8. Nemoj to da radiš,Elektro-ja bih tako volela da imam psa.. :/

9. Pa ti si me pitala za ime za retrivera?

10. Jesam,al' sam bez veze što ne mogu da imam PRAVOG psa,nego samo virtuelnog(slušaj me samo-već brljavim) :)))
    Jel' si paralelno na još nekom sajtu?

11. Nisam,gledam wheeler dealers na diskaveriju.

12. Pa,gledaš TV,kuckaš istovremeno-to mu dođe kao multipraktik :)

13. Multitasking,pošto sam računarac :)

14. Eto,pravi reenesansni čovek! :)

15. Zajeban mi ovaj kolezi :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.