Ко последњи победник 36

1. ma obrisao, ja cesto brisem, nisam se naljutio, sto bih bre elektro, mislim ako si na men mislio?

pravi prijatelji su tu da ukazu na greske, bar ja tako mislim..

i stvarno cesto brisem svoje definicije, vise sam obrisao nego sto ih imam...

jel to nesto zabranjeno..:))

2. Pa,nije,ali je grehota!Tako vidiš kako se razvijaš (u "Vuka" smislu) i vidiš kako ti defke postaju sve bolje i bolje :))

3. A daj što je obrisa,sad si mi navukao grižu savesti!

4. ma bila ionako bez veze, a pamtim dosta tako da ne smeta..

nemo kenjas, kakva griza savest, zezamo se jel tako..:)))

5. Javio,'ajde da se dogovorimo da više ne brišeš tako često defke,važi? :)

6. Javio u buduće,poslušaj gogu,mene udari nečim tvrdim u glavu.

7. vidi goga ja kad vidim da ima vise od deset minusa a mogu da je obrisem ja obrisem, smatram da je bez veze i da zatrpavam sajt bez potrebe gupostima...

mislim kad bih preskocio 50 pluseva ne bi mi smetalo tih 10 minusa, al posto nisam...:))

8. Elektro,vrati onaj mirnodobski avatar,od ovog dobiješ povišen elektricitet u krvi! :)))

9. Ne mogu,napadam ove na četu što kače neke bolesne slike.Ja bih to sve pobio!

10. gde si pepe, menjamo temu,

zamisli sto nas oce lopovi, porodicno, juce burazeru ukrali Lagunu u sred bela dana....

11. Šta je sledeće,neko će nekome iz porodice da ukrade stan?

12. Definiši lopove,Javio :)))

13. Hahahaha lopovi kanarinci.

14. jebem mu mater ne znam sta je sledece, probao preko ovih lokalaca da se povezem s nekima da vidim da vrate taj auto, za lovu naravno, al ta ekipa radila kad sam ja bio mlad...

jebi ga sedimo i cekamo, sta da se radi..

15. Ne mogu da verujem...ludnica!!

16. On je do sada ili prodan ili rastavljen do poslednjeg šrafa,tako da se ne nadaš mnogo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.