Ко последњи победник 36

1. Vidiš kako znaš, pepe :)

2. zvazbuka...u tubi...ola

:sad se probudio, ne zna gde je:

:ko i svaki drogeras prvo da uzme dozu:

3. :D ex floresita.. da te ne buni u buducoj konverzaciji :D

4. pa sto, kako , zastooo :)

5. moja ljubav prema ovoj penzionerskoj igrici je neopisiva.. prosto sam morala :D

6. Dobrodošla u starački dom, dete drago :))

7. odoh da se umijem i napravim nes...:)

imas neko misljenje za veceras basket Barsa-Partizan?

8. znala sam da ti hoces da se igras sa mnom! :D hahahahaha

9. Javio, sad je bitnije PAO-Marusi... ako ih drkne PAO, nije ni bitno šta će biti u Barsi :)

10. jeste to predraze, nego sve vreme (ili svo vreme nikako da naucim) lomi se rezultat na PAO-Marusi, nesto cenim da ce da ih pusti PAO, tako da...

hteo da odem da bacim neke pare, prosli put kad su igrali u beogradu ukenjao me x...

11. Ne znam, nešto mi teško da poverujem da Partizan može da dobije Barsu tamo... tako da mislim da im je PAO jedina nada :)

12. ta nada je po meni uzaludna, a barsa ima da ih navuce na.... da mne budem prost, nego neki x poluvreme, dvojka poluvreme, tako neka glupost, velike kvote pa na 500 kinti samo da se smejem..:))

13. Slabo ti, javio, ja sa kladžom stojim, tako da ne znam šta bih ti rekao... naročito se nikad nisam kladio na basket :)

14. ma nema veze, pricamo onako, ne vredi mi sa druge strane ni da idem, kad me zena isprati u kladionicu mogu da se obrisem sa listicem...:)

15. Hahahahaha, nek' uzme jedno bokalče vode da prospe za tobom :)

16. ma najbolje prodjem kad odem a pojma nema da sam tamo. u subotu otiso iz stana kaze jel u kladzu?
    procedim nesto-ahhmda
    pa dobro-kaze

Cekao udineze za 21 hiljdu, atalanta imala i crveni i o-o do kraja.

da je samo cutala ugurali bi im bar jedan :))

17. Hahahaahah, tako ti je to, javio... dok žena ne ućuti, čovek ne može da ugura :)))
    Dobi ih PAO :)))

18. video, nisam bio u pravu...:)

dobar je zeljko obradovic, odoh da probam da smislim nesto pametno :))

19. Док ти размишљаш, ја ћу мало да се башкарим последњи :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.