Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
falaaa
dosla dobroooooo...
odoh malo, pozdra...
Zdravo
ee
dobar dan
Dovidjenja :)
domindženja:)
A može i tako... nekad je i poželjno :))
znam, nekima misliš:))
Ma opasni su mi ti neki :)))
de si predrazinjo?
prica mi drug da bila juce festa na marakani...
cestitamo sa zeljama za jos 6500000000000 godina, mada kad bude to ova ekipa nece moze da ide..:)
Evo, javio, baci pogled na početak drugog poluvremena :)))
http://www.youtube.com/watch?v=1d02f1uSdAw
Mi smo tu da navijamo za Zvezdu, taman i invalidi igrali za nju :)
Fudbaleri Crvene Zvezde:
"Mi smo tu da igramo za Zvezdu, taman invalidi navijali za nas"
to nesto na racun nas sto navijamo za rad pa ne volimo Invalide sa Vozdovca? :))
Nisam znao javio da si UF :)))
Prste, lepo bi bilo da i oni razmišljaju tako.
ma zezam se, mislim stvarno navijam za Rad, lokal-patriotizam, al mator sam ja da nekog mrzim pogotovo klince sa Vozdovca :)
Ma nisam ni mislio da nekog mrziš, ali to svakako jeste tradicionalni komšijski rivalitet... jebi ga, i oni lokal patriote :))
EDIT: Trebalo je pre nedelju dana da mi kažeš za kog navijaš, da te zezam malo :))
napisao sam tu negde na forumu kad me neko prozivao da sam grobar, bas me zacudilo prosle nedelje sto nije palo prozivanje, ali reko mozda nisi u tom fazonu:))
odoh do kladionice, pozdrav...:))
Ja navijam za mladost iz žitorađe :D
Znači, Dačićev si? :)