Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije debeo?
Ja čitam stripove-dobila gomilu(na čitanje -od drugara) i konačno našla strip koji sam tražila godinama!!!
Javio,što pitaš? :)
tebe bre Dio, ovaj drug iz rekovca stalno to NIJE DEBEO, znamo se dvaes godina pojma nemam sta znaci...
ako je nesto bezobrazno posalji na PVT
Javio se ugojio.
A jel ste čuli možda za knjigu konstantinovo raskršće?
Ma svi su debeli u duši:))))))
O5 lektira,Brain? :)
Ja sam mršav :D
Ma jok,nešto o hitleru,hristu i tako to,sad ću da nađem opis na netu pa da vam pokažem...
Ja sam taman kako treba! :)
Ako je o hitleru ne zanima me!
Prema legendi, klinovi kojima je Isus Hristos bio prikovan za krst nestali su nakon Njegovog vaskrsenja. Jedan je umetnut kao deo u kruni, drugi je stavljen na vrh koplja, a treći je pretopljen u sečivo mača... Onaj ko bude imao u posedu ove tri stvari zavladaće svetom. Ista legenda kaže da se treća sveta relikvija nalazi na Balkanu, na jugu zemlje koju potresa građanski rat, u gradu gde je rođen Konstantin Veliki.
U proleće 1939. Hajnrih Himler poklonio je Adolfu Hitleru mapu sa ucrtanih šest pravaca u kojima bi trebalo da se kreću istraživanja drevne arijevske prošlosti.
Jedan od tih pravaca pokazivao je na Srbiju.
Pet godina kasnije, u Nišu, oficir SS Hajnrih Kan uspeva da pronađe lokaciju mesta koje krije tajne velikog rimskog imperatora. Mač za kojim Hitler toliko žudi nalazi se ispod temelja antičkog Naisa, u zbirci oružja označenoj kao KONSTANTINOVO RASKRŠĆE. Ali na putu koji Kan treba da pređe, isprečiće se dvojica ljudi: zagonetni četnički major Nemanja Lukić i komandant odbrane grada - bavarski plemić Oto fon Fen. U isto vreme, pored bombi koje saveznici bacaju sa neba, Niš potresa serija stravičnih ubistava... U ludilu rata, to naizgled nikog ne uzbuđuje, ali jedna drevna reč može se čuti kako je tiho izgovaraju vojnici na mrtvoj straži, ta reč je VAMPIR. U noći kada saveznički bombarderi budu zapalili nebo iznad Niša, nedokučiva žudnja odvešće u podzemlje one koji nemaju šta da izgube. U mrak, gde sijaju oči boje purpura, ka mestu gde se seku granice dva sveta, ka KONSTANTINOVOM RASKRŠĆU.
Neki horor!Ovi metalci baš vole krv nema šta :)
E ja sam cuo da je dobra knjiga skroz, mislim ko voli taj zanr...
pa ja volim:)
uzmi i procitaj ako nisi, sta da ti kazem :)
Stripovi su zakon! :)
pa pročitao sam već do pola
@električar
ja sam više roker nego metalac...
jecu stripovi zakon, ja sam ih imao valjda pun tavan dok smo ziveli u kuci, kad se selili poklonio sve nekim klincima, sad mi zao...