Prijava

Pošto je primećeno da u poslednje vreme veliki broj autora dovodi u pitanje rad moderatora a u vezi brisanja definicija i postera, otvorena je nova tema sa ciljem da ukoliko autor želi da se požali može se požaliti ovde.

Zabranjeno je vređanjeZabranjeni su komentari tipa e a kako je moja obrisana a nije ona i slično
Zabranjeno je postovanje bez obrazloženja (na primer, samo pitanje, zašto ste mi obrisali ovo) Na takva pitanja neće biti odgovarano. Svako pitanje mora biti obrazloženo, zbog čega se postavlja.Molimo autore za strpljenje, pošto moderator koji je obrisao definiciju ponekad nije tu baš istog momenta, a drugi ne može uvek odgovoriti u njegovo ime.
Nemojte non-stop pitati "a što mi niko ne odgovara". Ako je prošlo više od 48 sati, onda možete napomenuti ponovo. Konstatno podsećanje će biti tretirano kao spam i kao takvo brisano.

Izvolite.

molim obrazlozenje za obrisan poster pre par minuta

adresa drugog sajta na njemu.

"*Zabranjeno je postovanje bez obrazloženja (na primer, samo pitanje, zašto ste mi obrisali ovo)"

Zanimljivo... Ako autor jednostavno smatra da mu je definicija sasvim u redu, a recimo obrisana je kao nekvalitetna, kako drugacije da postavi pitanje nego: Zasto ste mi obrisali ovo? Poslije takvih pitanja, par puta su defke i posteri vracani.

Eto, sad ne znam kako drugacije da postavim pitanje, jedino mi to pada na pamet... Zasto mi je obrisana ova definicija kao nekvalitetna, mislim da je bila bas fora: http://vukajlija.com/drzim-te-na-zdravom-oku/143917
Postavljam pitanje posto mi je to, ako se ne varam, prva defka koja je obrisana kao nekvalitetna, pa mi zanimljivo :)
(Ovo nije kukanje da se vrati s groblja, nek cuci tamo, ko je jebe)

http://vukajlija.com/de-vize-vize-ze-ze-ze-ze-z-z-z/144027
obrisano , plagijat.

stvarno nisam video da postoji, izavinjavam se autoru originala .

"Zanimljivo... Ako autor jednostavno smatra da mu je definicija sasvim u redu, a recimo obrisana je kao nekvalitetna, kako drugacije da postavi pitanje"

a onda,

"Zasto mi je obrisana ova definicija kao nekvalitetna, mislim da je bila bas fora: http://vukajlija.com/drzim-te-na-zdravom-oku/143917
Postavljam pitanje posto mi je to, ako se ne varam, prva defka koja je obrisana kao nekvalitetna, pa mi zanimljivo :)"

sam si odgovorio. upravo tako... das neko dodatno objasnjenje. necu da preturam po groblju i trazim i prepiram se ako svako kome cune zato sto mu je obrisana definicija napise ovde zasto je...

Питање: Зашто http://vukajlija.com/zabava/posteri/5952 ?
Образложење: Ако у нечему грешим, да не понављам грешку.

Zašto ste mi danas izbrisali poster "Duboko oranje" kada na njemu nije bilo niti imena drugog sajta niti sam nekog vredjao?
Hvala unapred onom ko mi odgovori!

Zato sto si stavio sliku traktora ukopanog u zemlju do pola i tekst "Ovaj je to bukvalno shvatio". Dakle, tekst koji ne govori nista vise od onoga sto se vec vidi na slici, "captain obvious" tehnika...

Te postere gde nadjete neku "smesnu sliku" na internetu i napisete "vidi ovoj kolko su upale gace u guzicu" brisem.

Imam isto pitanje kao i Nikola za svoj poster "Propisi su propisi"?
Ako je obrisan zbog toga što sam ga linkovao, to sam uradio kao komentar-pitanje Asatu: Da li smatra da je moj poster plagijat?, na već postojeću istu sliku-poster, ali sa drugačijim komentarom autora. Asat mi je odgovorio da "ne berem brigu".
Interesuje me, a to sam i juče pitao Korleonea da li je zabranjeno praviti poster sa već postojećim slikama, jer je to za mene isto kao što kod definicija imamo i po 100 definicija istog pojma?
Očigledno je da mnogi brkaju lončiće, pa čim vide istu sliku počnu da popuju kako je to plagijat. Što se mene tiče, brišite šta vam je volja, ali za razliku od obrisanih definicija kod postera nema načina da saznamo razlog, ili se varam?

Čekaj malo. Ako sam poster nazvao DUBOKO ORANJE i napisao ovaj je to bukvalno shvatio, nisam OPISAO SLIKU!!! Jer na slici je traktor koji je šlajfovanjem zaglibio debelo u BLATO!!! Dakle on je ŠLAJFOVAO I UKOPAO SE U NJIVU(OPIS SLIKE) a pošto sam malo rastao i na selu znam da postoji DUBOKO, PLITKO I SREDNJE ORANJE!!!(zavisno od kulture koju seješ) Dakle poenta postera je bila da sam rekao da je čovek BUKVALNIO SHVATIO DUBOKO ORANJE!!! DAKLE TO JESTE TEKST KOJI JE MALO DUBLJI I SARKASTIČNIJI OD ONOGA ŠTO SE VIDI NA SLICI! Bar ja tako razmišljam!!!

Nema nacina, moracete da nam verujete na rec da smo ih obrisali sa razlogom.

Znači li to da može da briše ko i kako hoće, pod uslovom da je moderator,
ili se zna ko je i zašto obrisao?

Ako se zna voleo bih da znam zašto, da ne ponovim istu grešku.

RD, da ne mislis da te kuliram, ovaj tvoj nisam ja obrisao.

odgovor za obrisan poster onog slepca i onog lepog kuceta

Nestadose mi dva postera, nisu bila provokativna, nije je bila u pitanju smesna slika sam sam ih napravio (mislim na slike). Onaj prvi je cak imao nesto oko 50:0. Prvi je uporedjivanje viewa na youtubu, drugi se zvao Krpe i Zika. Ne vidim razlog da se tako nesto obrise.

Po kojem principu moja definicija koju ste obrisali nema smisla?

http://vukajlija.com/ovo-ono/144491

nisam ja obrisao... al da sam ja, stavio bi nekvalitetno.