Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. Zato sto si pisao o svojim roditeljima u negativnom kontekstu?
    Mislim, dala sam plus, ali... nije li to malo... (smislicu neki drugi dan adekvatnu rijec)

2. @ming: da moram da govorim zašto je defincija sranje, imao bih nekakav tekst prostor prilikom brisanja gde bih morao to da ukucam, pa da obrišem. Ovako ne moram.

E sada da li sam dovoljno dobre volje ili ne da obrazložim kada me tako lepo pitaš, to je druga stvar. Hajde obrazložiću, samo da je nađem na groblju :))

a i merci lepo kaže :D

3. Лош је разлог постављен. Не треба неквалитетна већ интерна фора или како се већ назива тај вид брисања. Причати свој доживљај са својом родитељима је апсурдна ствар овде. Да си употребио Ивицу и Марицу или које год друго име итд. можда би уважена господа модератори другачије одреаговали. Али да је неквалитетна разлог брисања је смешно колико и "моји родитељи и ја" у дефиницији.

4. Jadno?

Zar zaista misliš da ja manje volim svoje roditelje od tebe...?
    Ne Merci... u pitanju je metafora. Definicija se odnosi na štetnost reality emisija, a manje govori o SVIM ljudima koji slepo gledaju ta govna. Definiciju sam napisao spontano, inspirisan tadašnjim godađajem i pod utiskom.
    Naravno da nije bilo onako BUKVALNO, nego sam definiciju obogatio detaljima. Ne, nisam zaista puzao ispod njihovih nogu i da, videli bi me da puzim.

5. ok, super... onda je napisi u trecem licu.
    A ne mislim, niti sam rekla da mislim da ih ne volis... ode ja opet u oftopik...

edit: nisam htjela da kazem jadno...

6. @ming: da moram da govorim zašto je defincija sranje, imao bih nekakav tekst prostor prilikom brisanja gde bih morao to da ukucam, pa da obrišem. Ovako ne moram.

Prilikom brisanja ne, ali ovde je to tvoja dužnost, kada te autor to pita.
    Isto kao što je svaki moderator dao iole razumno objašnjenje za druge obrisane definicije, tako ga ja sada tražim od tebe...

7. Не не не не. Твоја дефиниција говори о твојој породици - интерно. Да ли је негативно или позитивно или шта год, које коуде и шта гој друго није битно :П

8. ok, super... onda je napisi u trecem licu.
    A ne mislim, niti sam rekla da mislim da ih ne volis... ode ja opet u oftopik...

To onda jednostavno ne bi bilo to. Definicija mora da se zove tako, jer poistovećuje jednu američku i jednu srpsku porodicu, tj. od srpske porodice pravi medjske robove poput Homera i Mardž. Čije roditelje sam trebao da stvaim, tvoje? Ne, stavio sam svoje, naravno, i volim ih više od bilo koga na svetu...

9. Ming, već duže vreme gledam kako ovde razvlačite pitu do sudnjeg dana pa ajde i ja da kažem koju (znam da me nisi pitao, al ajde)...

Definicija ti je genijalna, može da prođe, jer si po meni definisao jednu strašnu društvenu pojavu (i moje roditelje sam prepoznao u tvojoj definiciji), mnogo mi krivo što su ti je brisali jer mi nikad nije bilo jasno kad je moderator merilo kvaliteta ovde (s čim se slažem) zašto moderator ne briše svaku definiciju kojoj da minus. Al to nema veze.

Ja kolko se sećam dao sam ti minus zbog naslova, da si drugi naslov stavio dobio bi plus. Eto!

10. Не не не не. Твоја дефиниција говори о твојој породици - интерно. Да ли је негативно или позитивно или шта год, које коуде и шта гој друго није битно :П

Znači, ti mene učiš o čemu govori MOJA definicija....?
    Ne, definicija govori o globalnom problemu. Da li si pročitala primer...?

11. :) Ok, pripisacu taj tvoj komentar uticaju stresa zbog obrisane definicije. Pokusaj da stvarno procitas sta pise.

12. @Merci

Ne dozvolite to... ne dajte se manipulatorima...

Suština cele definicije... end of story.

13. Definicija ti je genijalna, može da prođe, jer si po meni definisao jednu strašnu društvenu pojavu (i moje roditelje sam prepoznao u tvojoj definiciji)

Tako je... sigurno neću staviti tvoje roditelje kao primer...

Jedina glupa i teška rečenica u celoj definiciji je ova

Prvo su medijskom manipulacijom od svoje nacije napravili debile, a sad im to uspeva i sa mojim roditeljima.

Ne mislim da su moji roditelji debili, naravno. Nego sam mislio da bi mi koji shvatamo štetnost toga, jednostavno trebali da ih odgovorimo od gledanja tog đubreta.

14. Eto zasto je bitno koristiti prave rijeci! :) Ni ja nekad ne mogu da ih smislim.
    A vjerujem da ni Surovom nije bilo lako da odabere jedan od razloga za brisanje, jer se radi o kompleksnom razlogu. Ali ta definicija U TOJ FORMI u kojoj je, definitivno nije za definiciju dana. Nadam se da se ovim odjavljujem sa teme.

15. Homer i Mardž Simpson
    Moji roditelji.

- što rekoše en_dotter i merci, dodaću i ja. Nije strašno, ali nije ni najkrasnije. Isuviše "interno", no dobro.

Razrogačenih očiju u mukloj tišini, robovi Željka Mitrovića hipnotisano zure u TV prijemnik. Sva čula su stoprocentno usredsređena na čulo sluha. Oni ne vide, ne govore, ne osećaju... Samo čuju!

OK, pored činjenice da si u telu definicije počeo da daješ primer (preko čega sam opušteno prešo, pošto je generalno nebitno, ali jeste važna zamerka) ponovio si reč "čulo" dva puta u rečenici na takav način da opasno bode oči. Takođe, roditelji razgoračenih očiju ne vide ništa, već samo slušaju? pomalo kontradiktorno. TV prijemnik? to je za šamar, ali ok, kao hteo si da imaš taj neki pokušaj narativnog moemnta štagod. "Oni ne vide, ne govore, e osećaju... Samo čuju!" HUREJ! treću rečenicu za redom mi petljaš oko čula i naglašavaš da čuju, do jaja, hvala ti, hajde sada da pređemo dalje.

Stilski užasno, konceptualno užasno, totalno nepromišljeno ili apsolutno usiljeno pisanje.

Ne sluteći šta se dešava otvaram vrata dnevne sobe, čime sam napravio škripu bravom... Nisam ni zakoračio, a iz njihovih usta je izašlo: "šššššššššššššššš"... Stao sam kao ukopan, i ugledao dva zombija. Prizor je bio jeziv.

Ovde si već jasno otkrio šta želiš da kažeš, kuda ide ova pričica, koji ti je cilj i štagod. LALALALA Željko Mitrović je zao, LALALALA prosečni rodtitelji si imbecili, LALALA neukus, BLALBALBLABLAL... Stvarno? Mačko, neukus si ti. Citiraću sebe (lol): "Pljuvanje ljudi koji slušaju narodnjake je jedina gora stvar od slušanja narodnjaka".

Krećem polako na prstima, i tada shvatam da ću preseći put na relaciji TV prijemnik - njihove oči, te se iz tog razloga saginjem i puzeći prelazim "poligon" dnevne sobe.

to je taj momenat sa čulima koji me po stoti put baca u dabljutief stanje te se suzdržavam i sa naporom čitam definiciju do kraja.

U jednom momentu Firči je gadno opsovao, što je kod njih izazvalo reakciju u vidu trzaja... nešto slično kao kad ujede komarac. Pojavljuje se blagi osmeh na licu, jer se ta psovka od 1 mb sejvovala u njihovu, poprilično, overloaded memoriju. Da bi mogla da se sačuva, ta psovka je u recycle bin poslala neku drugu memorisanu stavku... verovatno spisak namirnica za sutrašnji dan. Mislim, kako će sutra da ispričaju šta je Firči opsovao ako to ne sejvuju?

Ovde neću mnogo da ulazim u detalje, ali najviše mi smeta što direktno, hiporbolisanjem neukusa (po tebi), sebe smatraš intelektualno sposobnim da sudiš o pameti ljudi koji su jednostavno nezainteresovani. I onda je tu to memorisanje, maloumnost, zombiranost, memorija blablabla, totalna nebuloza.

i onda primer

Amerikanci su uspeli. Prvo su medijskom manipulacijom od svoje nacije napravili debile, a sad im to uspeva i sa mojim roditeljima. Drago mi je što sam ja ostao Lisa. Nadam se da ću na neki način uspeti da Homera i Mardž ponovo preobratim u Milicu i Jovana.
    I što bi rekao James Maynard Keenan:
    - "We won't give a pause, untill the blood is flowing..."
    Ne dozvolite to... ne dajte se manipulatorima...

sve u svemu, tu je ponovo taj momenat gde sebe uzdižeš iznad ostalih, a u ovoj definciji ispadaš ne lošiji, nego onaj najgori nabeđeni samopouzdani skot koji na osnovu globalnog trenda dobrog ukusa pokušava sebe da istakne omalovažavajući druge. Shvataš li ti koiko je to odvratno i pogrešno na mnogo nivoa?

da ne govorim o ofucanosti amerikanizacije i svega toga... totalni treš. pa još uzimanje simpsonovih kao kostur za sve to... toliko toliko pogrešno!

...
    poenta priče je da je ovo jedno totalno smeće i da se nadam da ćeš ceniti moju dobru volju da utrošim značajno vree koje sam odvojio od sna kako bih tvoj nabujali mačo ego zadovoljio odgovarajućom analizom.

Nadam se da je sada ok.
    pozdrav,
    Surovi.

16. Ming
    Tako je... sigurno neću staviti tvoje roditelje kao primer...

Normalno!

inače, ti si dosta uradio tom defkom na pokazivanjem te štetnosti, svaka čast. Da ponovim onaj moj minus ti ne bi ništa značio da je ostala na naslovnoj, jedino zbog naslova si ga dobio, jer ipak sam nekog mišljenja da su Simpsonovi glorifikacija američkog načina života, a ne kritika.

btw, da je ostala na naslovnoj, jeo bi tebe Blic u subotu, ja ti kažem.

Tolko, neću više!

17. Zašto na sajtu interno predstavlja nešta loše? Pa svaka definicija je interna.

18. nije svaka definicija interna. interno je loše pošto je interno namenjeno isuviše uskom krugu ljudi.

ukoliko napišeš

Dobar drug
    Moj drug Pera.

to je interno i za brisanje.

19. A može li dobar drug moj drug nn. Meni ne smetaju interne def koje svi kontaju. Svidja mi se citat što si stavio. Nemoj moju neku def nikad obrazlagat kad je obrišeš. Samo briši. Ja bi se rasplako da me ovoliko izgrdiš ili narodski iskaraš.

20. ma da, interno nije toliko strašno.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.