Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Znači, ti mene učiš o čemu govori MOJA definicija....?
Ne, definicija govori o globalnom problemu. Da li si pročitala primer...?
Ти ћеш мене да учиш како ћу да тумачим твоју дефиницију?
Едит:
Направи стрип следећи пут како би ми све било јасно и како случајно бих пробао да оскрнавим твоје наративно надахнуће о ТВОЈИМ родитељима и ТЕБИ.
блаблаблаблабла
Енде!
Reče onaj kome se nijedna definicija ne sastoji iz više od dve rečenice.
Da si bilo koju drugu rečenicu citirao mogao bih da shvatim ovaj odgovor...
Ne, potpuno pogrešan zaključak.
Ponovo greška.
Kada sam napisao da je njihova memorija overload, mislio sam puna... a ne da je to mali prostor, i da više ne može da stane, kako si ti protumačio.
MOJA memorija je overload. Da bih zapamtio nešto novo, ja izbacujem neke druge informacije... zaboravljam. Kao sunđer koji više ne može da upije vodu, nego je izbacuje sa druge strane. Zar zaista misliš da bih svoje roditelje nazvao glupima..??? To što si napisao je strašno i vređa me... gore od "skota" i "egoiste".
Nasrao si se za medalju. Trend dobrog ukusa je subjektivno pitanje. Za nekoga je to Paris Hilton, za nekoga je Keenan. Tako da priču o egoizmu moš' okačiš mački o rep. Takav zaključak možeš doneti samo o onome koga lično poznaješ, na osnovu njegovih kakarkernih osobina, a ne na osnovu definicija koje su pisane u stoprocentnoj metafori.
Izvini što sam te naterao da radiš svoj posao. Ako nemaš vremena za Vukajliju, ti predaj moderatorski posao nekome ko ga ima...
U redu je ovo mi je trebalo. Shvati da jednostavno MORAM DA ZNAM zašto.
Nadam se samo da će uskoro biti rešeno ovo
http://vukajlija.com/forum/teme/8278?strana=19#post_484301
квалитет > квантитет
Kada sam napisao da je njihova memorija overload, mislio sam puna... a ne da je to mali prostor, i da više ne može da stane, kako si ti protumačio.
MOJA memorija je overload. Da bih zapamtio nešto novo, ja izbacujem neke druge informacije... zaboravljam. Kao sunđer koji više ne može da upije vodu, nego je izbacuje sa druge strane. Zar zaista misliš da bih svoje roditelje nazvao glupima..??? To što si napisao je strašno i vređa me... gore od "skota" i "egoiste".
Неуролошки нетачно...
Рече аутор дефиниције...
Да нема времена не би пустио воду.
minže,
molim te, ja ne znam da li sam ikome ikada posvetio više vremena oko neke definicije nego tebi oko ove.
Ukoliko ti nije jasno, a ti pročitaj još 10 puta šta sam gore napisao.
Moj posao nije da objašnjavam tebi i da se pravdam ili obrazlažem. Sve si pogrešno razumeo, ali opraštam ti.
Ne želim više da ti služim kao neko ko želi da provodi vreme sa tobom, dosadan si mi.
pozdrav.
Ma da, najlakše... kulturno mi reče: "ko te jebe".
Nema problema, rekao si šta si imao. Žao mi je samo što se nismo razumeli.
Ja sam tebe razumeo. 4 i 20 je, imam sutra neke bitne obaveze pa ti onda stoga kulturno moram reći "ko te jebe". jebiga, izvini, spava mi se :D
Mhm, važi...
Aj, laku noć... :)
E da sam preko kompa sad bi ja definiso kulturno ko te jebe. Nego preko fona ne mogu kopirat vaš dijalog za primjer
E a znate sta je smesno....sto moderatori pre toga kenjaju majav kako je njena definicija subjektivna i kako ne valja,a njihova subjektivnost je ok! Definicija mi i nije bila nesto,dobila je +,zasluzila je...definicija dana,pa ajde,jbg. pobedila je,sta sad. Mislim da je stvarno glupo obrisati definiciju dana. Mnogo veca sranja nisu obrisana....
Врзино коло.
znači kad ovo neko napiše dođe mi da odem na livadu i berem cveće.
Живописно, нема шта.
Napravi mi jednu narukvicu od maslacka....:D
Ljudi što brišete definicije dana ko mahniti? Jbg ako je nešto za brisanje, obrišite pre nego što postane def dana, ovako je šabanski da budem iskrena...
Šta se dešava sa definicijama dana? Malo ih ima, pa nema, pa tako... Ima li negde neko obrazloženje, koja bi definicija bila d. dana, zašto je obrisana, čisto da budemo u toku.
Mene zanima isto što i ckavu...
http://vukajlija.com/groblje/definicije
Malo pretražite, pored svake piše razlog. Eto.
Целте, Прсте ко год да је обрисао... Могао си да сачекаш мало, да одстоји.
ma ajde bre... :)
Nemam pojma o cemu se radi.
Ako je poster u pitanju, ja sam :)