Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. Apsolutno sam protiv brisanja one definicije. Opet, imam poverenja u Surovog da zna šta radi.

2. Black Hole
    pre 32 minuta

Apsolutno sam protiv brisanja one definicije. Opet, imam poverenja u Surovog da zna šta radi.

Апсолутно се слажем са тобом блек , али молим те ако већ ниси , погледај 2 најбоље дефиниције које се утркују за следећу дефиницију дана. Обе су naked shit.

3. Black Hole
    pre 3 minuta

Ubio sam ih.

Тај рад

(бај д веј , ти ћеш после да ми чистиш хејтове)

:)

4. Minže, ja sam minimum 3 do 7 puta pomalo povratio u usta dok sam čitao definiciju. Ne da je nekvalitetna, već je i totalna sramota za sajt, bila definicija dana ili ne."

Razlog, razlog... argumenti!!! I to OBJEKTIVNI argumenti. Tvoje subjektivno mišljenje NIJE dovoljno!!!
    To me interesuje, a ne prazna baljezganja... Gubim bre dragoceno vreme čekajući da se ti pojavaš da mi odgovoriš... Hoću da se definicija vrati ovog momenta, jer čovek NE ZNA zašto ju je obrisao!!!

5. I neka se već jednom reši to sa brisanjem definicije dana!!!
    Ne može JEDAN moderator na osnovu subjektivnog mišljenja da odlučuje o sudbini definicije dana. Ne može i tačka!!! To je isuviše krupan korak da bi ste mogli tako da se igrate. Uništili ste mi današnji dan, koji sam dočekao posle 13 meseci, svakodnevnog boravka na sajtu!!!
    Osnujte neki konzilijum koji će odlučivati o brisanju definicije dana, i odredite jasne kriterijume, kojima autor nema pravo da vas napadne, ako ih definicija ne ispunjava!!!
    skor 262:32
    komentari 34 / pozitivni 34:0 negativni
    omiljene 35

Alo!!! Ko je tu lud a ko zbunjen???
    Ja sam zbunjen, a Surovi je lud, jer jebe lud zbunjenog. Lik me jebe!!!
    Shvatite da se neću smiriti dok pravda ne pobedi!!!

6. Правда је тачка гледишта....

:покварени глас: могао би сад да те банује...

7. Jebeno neka... Neka!!! Nema predaje...

8. Подржавам Минга. Разне глупости су се одржале на Вукајлији, плус што је ова боља од 70% дефиниција.

офтопик
    Пеки, размак се ставља само иза зареза, не треба испред. Не знам где си то видео.

9. Пеки, размак се ставља само иза зареза, не треба испред. Не знам где си то видео.

Пишем тако због прегледности. А и кренуо сам на једно време тако да пишем па ми касније остало на свим дефиницијама. Можда и променим.

10. Brate, kakva su sranja zadržavana, ovo i nije toliko loše da bi se obrisalo, iako mi se na prvo čitanje nije toliko svidela.
    Vratite čoveku definiciju. I black hole je neprimetno vratio svoju bivšu ribu posle nekog vremena. Što bi Ming bio uskraćen za jednu solidnu definiciju? Nije moderator pa ne može krišom da vraća izbrisane definicije? Ma daj.

11. ming
    Tvoje subjektivno mišljenje NIJE dovoljno!!!

oh da, to je sve što je dovoljno. pročitaj uslove postavljanja definicija:)

12. Nekvalitetna
    definicija je trivijalna, neduhovita, nekreativna, neinformativna, ...

Šta od ovoga?

13. Iskreno, to sto je neka def postala def dana ne znaci i da je kvalitetna... Procesljaj samo po svojim definicijama, verujem da ces naci bar 10 boljih od ove sto su ti je izbrisali... Meni recimo nije bila za def dana, ali ukusi su različiti.

14. Naravno, daš minus i doviđenja.
    Nema 10, nego 20 boljih od nje.
    Ipak, ova je izabrana za definiciju dana. Cenim tuđe mišljenje uz adekvatno obrazloženje, a ne na ovaj način...

@Surovi,
    ako misliš da ću se smoriti i da ćeš me "smekšati", jednim odgovorom u 5 sati, grdno si se prevario. Ili ću dobiti zadovoljavajući odgovor (na šta imam puno pravo), ili me banuj za sva vremena... Ali "show must go on", sve dok se ne ispuni jedan od ta dva uslova da bih prestao da spamujem temu...

15. šta tačmno misliš pod tim "zadovoljavajući odgovor"?

ne zanosi se, molim te. Ako misliš da mi je ova tvoja definicija bitnija od bilo koje druge, ili ako misliš da bi trebalo da bude, grdno se varaš.

Ja dođem, vidim sranje definiciju i obrišem kako bi sajt imao manje smeća, te kako bi ljudi mogli lakše da dođu do kvalitetnih defincija.

To je sve. Odgovaram na 5 sati jer imam preča posla, pa ne stižem da vidim ranije, izvini zbog toga, slučajno se danas tako zadesilo.

pozdrav!

16. "Ja dođem, vidim sranje definiciju i obrišem kako bi sajt imao manje smeća, te kako bi ljudi mogli lakše da dođu do kvalitetnih defincija."

I napravis takvu cistku da obrises nesto sa 260 pluseva, uzgred i defku dana koja nema kurac, sisu, picku, anal, niti ju je napisao neko od moderatora ( cast svima ) a "promaknu" ti neka ocigledna sranja.

Priznaj lepo da si napravio glupost, ali sad ti je ispod casti da vracas, jer ne pregovaras sa teroristima. Lakse bi bilo i tebi i Mingu.

17. @voćar: ne znam šta nije bilo jasno u mom gornjem postu?
    Ova definicija je pravi primer nečega nekvalitetnog.
    Merilo kvaliteta na ovom sajtu sam ja.
    Nikad mi nije ispod časti da vratim definiciju koja je dobra. Ova to nije.
    Meni ništa nije ni lakše ni teže. Ja radim kako je ispravno.

To da mi promiču i gora stranja, tu si apsolutno u pravu. Jebiga, najalkše je pročitati definiciju dana, priznajem da nikada ne pročitam sve definicije u toku dana i da sigurno ne obrišem neke koje su mnogo ili malo gore od ove, ali ne vidim vezu između svega toga. Ono na šta naletim, ako ne valja ja obrišem.

Kraj priče :)

18. Nije kraj priče...

Jednostavno treba da kažeš ZAŠTO je definicija sranje?
    I tada će biti kraj....

Merilo kvaliteta na ovom sajtu sam ja.

Nisi SAMO ti... nego i još 50 000 autora.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.