Ко последњи победник 37

1. E,nemoj Tigre o mladosti ,plizzz :)

2. Peđa, ne brini. Da sam hteo dete... ;-))))))
    @VanGoga
    Ne brini, tebi se ne vidi :-)))))))

3. Hahahahahah.... kako sam sebe direktno demantujem svojim definicijama :)))

4. Otkud znaš,Tigre?A tebi se,kao,vidi...'ajde,molim te! :)))

5. Pa to vas tigar ovde folira... izgleda čovek ko da ima bar 10 godina manje... :))

6. jel se sad to medjusobno tesite? :))))))))))

7. Leela, rado bih ti odgovorio, ali mi je zabranjen kontakt sa maloletnicama :-))))))

8. Naravno.Imam ortaka,29 god.Vaga u horoskopu,kuka kao da ima 70!Ubija me samo tako u pojam!

9. znaci neces vise da me vodis u grad? :P

10. Pa dobro, sačekaću još nedelju dana da napuniš 18, pa ću da te vodim :)))

11. sto ste nesto usporili....obicno po rifresu bude po 5 novih psotova a sad nista :)

pedja, ja cu da sacekam jos mesec dana da zaokruzis pa cu da te vodim na kalemegdan da te seru golubovi :)

12. Može, al da mi kupiš i jedan šah da imam zanimaciju sa "kolegama" dok me seru ti golubovi :))

13. mozete ti i dog da ponesete laptopove, da se umrezite i igrate domine :)

14. :plače jer nema lap top:

Ne bismo mi da se igramo sa Dominom, ona je tek mlada :)))

15. :)))))))))
    a cime bi ste da se igrate?

ps.pa zato i predlazem online...tu je tu i tamo dozvoljeno :)

16. Peđa umalo da me isprovociraju pa da "metnem" svoju sliku na avatar :-)))
    Sad, moram da vas pozdravim.
    Ćao!

17. Jaoj, nesrećo mala provokatorska :)))

Online može svašta da bude dozvoljeno :))

EDIT: Dože moj dobri, ne daj se nasamariti, nek' žive u zabludi :)))

18. ajde dogu :))))))
    nemoj da si takav pa da bezis sad :)

EDIT: ja provokator? akd se to desilo? :)

19. Jbg,zamal' da vidim Tigra uživo!!!!!Grrrrr!!!!

20. imas u zo vrtu goga vrlo povoljno da ih vidis :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.