Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma ne,neki matorci kod mene u kraju.
sta si igrao osim toga Javio?
Šta god da je igrao,nije mu puno pomoglo :)
o...pa di ste vas dva?
De si čedo veljo!Kako kokoške,jel su sve na broju?
eve nas cedo...di si ti?
sefild junajted kec,
bretford kec,
forest grin 3+
kidermister 3+
shefild w 3+
al sto kaze elektro ne znaci nista sto je doslo
Ja mislim da velja prati kuma,samo da ne bi otišao do kokošinjca :)
di si izbunario te engeze, zivota ti?
hahahah...stavio mi je gps uredjaj na rep...
Lesas, lakše bi Ratka našao.Krivudavi su tvoji putevi.
nemoj ti meni sad...kad si mi sisao rep, prikacio si mi uredjaj za njega...PRIZNAJ ili strada Pelka...
Ajmo istvidž!Cepaj istvidž!
http://img.youtube.com/vi/uWBYz0ObX6I/0.jpg
kako gde imalo da se igra sve engleske nize lige, uvek dodaju drugu trecu ligu kad ima liga sampiona, zbog nas vakih da ima sta da igramo, ove sto sam igrao 3+ to su mi tri od sest standardnih za 3+, pa samo kombinujem..:)
Javio,moraš da se udružiš sa borom i Bog da te vidi!
inace se klub u originalu zove Ipsvic
poslednji pu sam uhvatio sistem 4/6 i bila je lepa para, ali sam znao i da dobijem manje od uloga...:)
Gde je držiš?
Jel kod tebe negde?
Ne priznajem ništa dokle god ne čujem njen glas.
Očajan sam, evo već tri dana ne spavam, ne jedem, ne brijem se, lovim te po vukojebinama.
Kum je pelku maskirao u poštansko sanduče i okačio velji na vrata,dok ovaj lomi vrat po šumi :)
poslednje sto sam uhvatio basket partizan-barsa x u glavu kvota 20uplata 1000 isplata 20 hiljada, ali to mi neka opsesija, stalno igram te ikseve na basketu a mozda me usralo tri-cetiri puta...