Kad budem bio pri parama kupiću...

1. Aha. Pa sta cekas? Idi kupuj.

2. Pa nemam pare, kad budem pri param kupujem.

3. Pola leba, 300 g srpske kobasice, flašu jogurta, flašu piva i crnu plastičnu vreću da stavim sve novce u nju, pa da sednem u park da jedem ko čovek...

4. Eksplozivni svemirski modulator.

5. Voleo bi murcielago super veloce vise nego Aventador.

A realna zelja mi je da mi prodje prehlada, i da me izleci neka sexy medicinska sestra... PS3, Xbox360, sony vita, wii u itd

6. Treba mi jedan zub i jedno motorče da ga vozim pa da opet padnem i izbijem zub...

7. Viga ovaj narkoman! NARKOMANE!
    Najverovatnije neke patike.

8. Кило траве

Pu ćomana! :)

9. Pri nekim solidnim..
    PSone ili PS2.
    Pri nekim vecim uplaticu vozacki.

10. Da sam pri do jaja parama, kupio bi' dva stana u BG-u, iznajmio ih, da imam nekih prihoda.
    Kupio lokal, napravio prodavnicu da opet imam neke prihode.
    Vrteo lovu do mile volje, imao bi šta god poželim :)

11. One super kul slušalice, ne znam kako se tačno zovu ali nose ih svi oni poznati fudbaleri i sportisti kad iskaču iz buse. To mi je želja da nabavim.

12. Da sam pri do jaja parama, kupio bi' dva stana u BG-u, iznajmio ih, da imam nekih prihoda.

Па, с оваквом логиком нећеш никад ни бити при до јаја парама. :)

13. čakaladu i sašu lošića

14. razbacivaću se na sve strane llolo

15. Кило траве

pff loki vetra ćasi

koke kilo haj si
    pajero i crnkinja da lajne izvlači na sesi
    još ti ostane da sutra snifaš na terasi
    i udeliš nezbrinutoj deci

lolo koi sam reper

e to je već nešto

16. Kartu za koncert ovamo kod nas.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.