Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
и ја бих купио сашу лошића кад би могло, пара не бих жалио уопште... какво би ту мучење до смрти комбиниркама и бакљама пало ајооој
Rek'o bih da ih iznajmljujem, naplaćivao bi kiriju :)
Јоој, чоколаду! И књиге. Много књига. ♥
ja bih ga na drugi način mučila. 3:)
ако сам добро схватио шта хоћеш да кажеш онда фуј
Ovu šmekericu
http://promobile.rs/uploads/Alfa-Romeo-156-polovnjak.jpg
Lap-top.
ljubav ne bira. :p
Kad se budeš cimala da kupiš mnogo knjiga, da mi uzmeš Majstora i Margaritu, ali tamo na Slaviji, vid'o sam jedno mlogo lepo izdanje, samo 800 kinti. :D
Pa jedino ako bi uzeo neke 2 stančuge fazon u Kneza Miloša, drukčije nemere. Veruj mi, nije to toliko dobro koliko misliš da jeste. :) Mis'im, naravno da je gotiva da ne moraš da radiš, da se cimaš, ali sve ima svoje prednosti i mane.
Ти читаш?!
Мере, мере, ћу ти поклоним. :Д
http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/010/cache/human-brain_1001_600x450.jpg
ovo, fali mi poprilično.
Sedra&Smith, tvrdi povez
Младеновачку печењару МБ
Одиграћу неки тикет, сигурицу, да будем 500 динара у плусу.
Bolje igraj rulet, siso :)
У јее, срећа па не играм то више :)
Nemojte rulet, deco moja, bolje pojedite nešto, lolo :)
lolol, bolje bolje :)
Bolje da platimo kurve....
Auuuu, pa nisi mogla više da me spustiš i da si htela. :D Čemu toliko iznenađenje, je l' delujem baaaš toliko glupavo? :) Ali znaš šta je najgore, što sam za ovu celu godinu jedino čitao gradivo vezano za faks, ništa osim toga. Smore te te knjižurine i onda ti se ni ne čita ništa više. Bar je tako slučaj kod mene, što je mnogo loše. A Majstora i Margaritu sam krenuo da čitam pred kraj srednje i toliko mi se dopalo delo da sam rek'o da moram da ga uzmem i pročitam do kraja. :)
Pazi šta si obećala, na Internetima sve piše! :) Nije 800 kinti mala para, ako uopšte bude koštala toliko dok ti dođeš do tih para. :D A moram da se oslonim na tebe jer ću ja za tu knjigu da skupim za jedno 2 godine. :D