Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Prodaću vam ja svoju zemlju na Brezicima. Jeftino. Brezici, na Ozrenu, da ne bude zabune.
Lukse, odma da ti kazem, ja u drva didem necu! Ja mogu oko stoke i sitne zivine, da se zakolje, uredi, prave kobaje, tope cvarci i sl. jednom sam mamuran otiso u drva, samo sto oci nisam istero sam sebi. to ce biti tvoj reJon.
treba nam bre internet, sta ako Zare i Goci objave nesto, a mi nismo u toku? ili se Kreator ponovo okupi sa sve Mileteom Petrozom? ne znam, bar neki pametni telefon, ajd.
Smorka za ministra hortikulture i farmakologije. sadicemo mak i prodavati zuto komatozu i sl, bog da nas vidi!
Gde je to? Ako je u Bosni ne pika se, ja sam moje tamo već prodao :)
od bosne, samo Romanija dolazi u obzir, pustaija. stara planina, bruse, mada se i to komercijalizuje sada. ja sam za Rudnik ljudi, on ce zadnji da padne, ja kad vam kazem :)
Može, Mile, sve može, mladih apotekarica i vidarica nikad dosta. :)
Ma, sve samo ne u grad! Bar tako mislim do sad, kako ću kasnije misliti kad se udam i decu izrodim, daj bože, ne znam (zavisi i gdi nađem posao), ali mene grad ume da smara teeeeško. Ono misliš kao da je neka sredina, ovo ono, isto k'o na selu, samo u širim krugovima se tračari, plus hipsteri i gomila neshvaćenih, beskorisnih, mladih ''umetnika''. Brrrr!
Ma, aj' i ti ostani bre sa nama. :)
Brusko, sećam se kad sam kao mala išla na Zlatibor, koliko je bilo šume i delova gde nikog nije bilo kolimetrima, sad očaj. Sve posekli, nemaš gde iglu da zabodeš... Tako neke pičke materine će i u Srbiji biti teško naći.
Црну Гору
http://www.youtube.com/watch?v=s1hw-_enHvY
Može Rudnik, tamo imam neke prijatelje umetnike :))
Диплому.
Mile, vako ćemo - dakle ja ću drva, pčele, rakiju eto more i krmad. Ti, ako ti savjest junačka dopušća, sadi te drogeraške trave, ja neću da imam ništa sutim. Pribavi ti ipak oti pametni telefon, jak je argument biti obavešten o koncertima Jandrinog Jata, Žareta i Gocija, svetskom trendu cena prasećeg grovera i kapacitetu tržišta da prodaju suprasnih kezmica. Meni je dobra Nokija 3310, sa nje mi LDP-ovi i sekte nikad nisu iskakale, pozadina s Radovanom stoji kano goblen, a rek'o mi i lekrtičar da puno struje onaj njen ispravljač ne troši, a, bome, i zgodno dođe za zakivanje eksera petice. Žene neka se bave o domaćinstvima, nadam se da ću i ja uskoro napraviti đece neke da se mogu igrati s tvojom. Radim svojski na tome, krkam meda i oraha, a i Glavni me je savetovao kako upreti dobro da muško čeljade bidne. Eto, idem na počinak pa se u dalje detalje posle zdogovorimo. Živ ti meni bio, pa eto da je srećan početak ove naše zadruge.
auh Bruse, vi performersi/transformersi ste neka teska sekta :)
dogovoreno, Rudnik, dobri ljudi, domacini, al mora 'zipa djale' :)
Стони фудбал, отићи у ћевабџиницу и питати шефа кујне ''ел може овде да се роштиља?''. Баш сам шаљиво момче.
tenk.
Meni, iskreno, ne treba puno. Samo neka sam živ i zdrav, neka ima meze, pićenceta, kak'e kone da ujitim za s'su i meni dosta.
Ravnica nas iskultivisala. :) Lepo je, Mile i tamo, vrlo lepo. Malo na reku, nije onako da brzelja kao ove na planinama, malo šetnja skelom uz Tisu... :) Samo u Carsku Baru da navratiš na vidikovac tamo, pa super. :) Samo ne u Novi Sad, upropašćen grad skroz, novogradnja ubija u pojam. Da ne pričamo o naglasku koga se i Banaćani stide za njih kad čuju. saće me novosađani rastrgnu
Ali kamp prikolica obaveza! I možda neki kostimi za koz plej, ali sumnjam da ću biti u tom fazonu kad krenem da radim. Mada nikad se ne zna. :)
Plac od 'ektar, sagraditi kuću sa onom engleskom travom, duboko u dvorištu, pored mala privatna klinika, jedan terenski, tipa Niva i jedan putnički tipa C5 auto, behatron do ulaza, sa strane cveće i one lampe solarne. Ali trave da bude naopako, da mogu da kosim do besvesti. I da onu kosačicu jebačku američku, kao traktorčić.
Ako bih baš imao para, kupio bih braću Šćepović i pucao im u kolena. OBA!
ljudi, ja cim izbijem u zemun, mene pocne da bije neka depra od sve te ravnice. ja mislim da se ne bih treznio da zivim tamo. i opet ne znam dal bih preziveo.
al zato kad prodjem bubanj potok, pa otvorim prozor, dusa peva, izadjem na mali pozarevac, pa kroz mladenovac, pa pored oplenca ehehhe eh Sumadijo, na svet te nema :)
A šta misliš zašto sam se ja doselio u ravnicu?
vala Bobi i ti i izgledate ko da fino umete da potegnete i to veoma cesto :)
vinograd na jugu francuske.
A niiiiije, depresivno je samo ponekad. Ako se utopliš lepo zimi, naš kakva uživancija. Još ako imaš vinograd kao ja... Eeeee...