Kad budem bio pri parama kupiću...

1. Vidiš ti smorke - prava cura za udaju, em ima vinograd em uči da pravi hemijske stimulante :)

2. @smorka hahah "kopa smorka vinograd, vinograd, otud ide turgi mlad, turgimlad. pa joj veli curo mala jesil okopala vinograd?'' opaaaaaaa
    @lemaja imas Oplenac tu blizu, kakvi bulonji shampanji isl...

3. Kažem ja, ako ne nađem gospodina pre, kace zaposlim, napišem oglas sa svim kvalitetima, a valjda ih imam ;P, i nađem muža očas posla. :P

http://www.youtube.com/watch?v=KYq1UG4CHWU

hahah "kopa smorka vinograd, vinograd, otud ide turgi mlad, turgimlad. pa joj veli curo mala jesil okopala vinograd?'' opaaaaaaa

Naš kako se podmladi, za deset godina, e! :P

4. Očito nikad niste bili na Brezicima... Nemamo vinograde al' imamo medvjede.

5. @lemaja imas Oplenac tu blizu, kakvi bulonji shampanji isl...

ne ne ne. il sud de france, il ništa. šumadija može da mi se javi kada bude imala more na pola čuke vožnje, i onakva vina...

6. @lemaja ocigledno nisi probala proizvode vinarije Aleksandrovic sa Oplenca (nije reklama) i ne znas za velelepne bazene u Ovsistu, nadomak Oplenca, inace rodnom mestu Radoja Domanovica. ja se dobrovoljno nudim da ti budem vodic kroz ove krajeve, trazim samo da budes u bikiniju lolo
    ti holivudski filmovi, to sve propaganda...

7. Ma kakvi francuzi, kakvi bakraci, vinogradi i ostalo, ja imam iza kuce bastu sa 35 vrsta naljucih papricica na svetu, a selo mi je u Gledickim planinama gde se vuci ono...
    Mada medvedi me impresioniraju... Respect.

8. skocko, jesi zajeban kad popijes?

9. Uopšte ne, ja sam jedno miroljubivo stvorenje. Osim ako mi neko pomene ženski dio familije, naravno (što se u ovoj mojoj vukojebini često zna dogoditi kad si u kafani).

10. Znaci, zajeban. :)

11. Купио бих неку убер просјечну миксету, самоназвао се Диџеј Локатив и снимио пјесму са Даром Бубамаром у којој ја дајем "туц-туц", а она завија своју дионицу. Наравно ту би био укључен и спот у ком бих ја био убачен на пар кадрова са максимално надрканом фацом. Паметно уложена инвестиција. Још, ако изађем у Гранд Шоуу, опааа..

12. Moraš imati malinarsku facu.

13. O jbt, pa kupiću ti ja gaće, nemoj gologuza da hodaš, preladićeš jajnike!

14. Kupiću i ozvučenje od 3 miliona vati, staviću ga na neko brdo, kale, brdo, i onda ću da puštam samo ovo:
    http://youtu.be/DCnZeNwPmkU

15. јеее, у последње време, у које год доба дана и ноћи да упаднем на сајт, скочко је управо тад ту :)

Кад будем при парама реновираћу гитару.

16. Ja sam uvijek tu. Ozbiljno. Ima nas troje koji furamo ovaj nalog i radimo u smjenama.

17. који слуша забрањено пушење?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.