Ima da kupim noćni klub koji se nalazi preko puta kuće, srušim ga i posadim kuruz da se može pišat pored puta ko čoek a ne da meni uskaču u dvorište kad im se pripiša. Dakako, jašta!
Šta ti fali da budeš rob Vald, stalno insinuiraš da bi bio submissive?
A šta te se samo tiče :p Nisam mislio na to, nego sam u vodama privatnog preduzetništva, pa razmišljam nešto, nisam sam svoj gazda, nego sam svoj rob. Ekonomska kriza, oskudica, visoki porezi, marže, neisplativa ulaganja... Teško...
Nego, evo ga test.
http://slaveryfootprint.org
Купићу лабораторију, платити неке знанственике у белим мантилима који ће радити на универзалној таблети за мамурлук.
Све заслуге мени, Нобелова награда загарантована.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ima da kupim noćni klub koji se nalazi preko puta kuće, srušim ga i posadim kuruz da se može pišat pored puta ko čoek a ne da meni uskaču u dvorište kad im se pripiša. Dakako, jašta!
A šta će vam rob?
da nosi stenu na ledjima
Нисам нагласио да је сехуални роб у питању.
Девојка.
Pa nisi.
kupiću da jedem nešto
i da jebem
Jebi ga, ja radio taj test, ispalo da nemam robove nego da sam rob. Šta ti je sirotinja...
A koji test? Za trudnocu?
Stvarno, o kom testu je reč?
Šta ti fali da budeš rob Vald, stalno insinuiraš da bi bio submissive?
Не, Јамајко, кад тај тест урадиш и буде позитиван имаш само једног роба.
Cisternu votke, cisternu đusa i jedan glečer za led.
leba.
kvasac
A šta te se samo tiče :p Nisam mislio na to, nego sam u vodama privatnog preduzetništva, pa razmišljam nešto, nisam sam svoj gazda, nego sam svoj rob. Ekonomska kriza, oskudica, visoki porezi, marže, neisplativa ulaganja... Teško...
Nego, evo ga test.
http://slaveryfootprint.org
Драгонзорда.
Купићу Гугл, Епл и Мајкрсофт.
Купићу лабораторију, платити неке знанственике у белим мантилима који ће радити на универзалној таблети за мамурлук.
Све заслуге мени, Нобелова награда загарантована.
Naporan ovaj kapitalizam.... hvala za link.