ma sta te briga kolika je razlika ako ti odgovara, samo ako nije maloletna, mada i to govorim kao otac tri cerke, pa ni to nije objektivno nego subjektivno..
imam tri cerke i sina, gde si ti procitao da imam samo ceru i sina...
ono sto sam napisao za klubove...sad ce ti objasnim
jedna cerka ne zivi kod mene, ova starija sto zivi kod mene navija za partizan 7 godina, sin mladji 6 godina za zvezdu, a beba cerka ima 18 meseci ne navija ni za koga jos...samo za Pepu Prase...:))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
a ako je niza od mene Pedja?:)
Kažem ti, ne menja to stvar :)))
bio sam sa svakavima sto se tice godista...dok si u mojim godinama, bolje je starija, a kasnije uvek piletina...
ma sta te briga kolika je razlika ako ti odgovara, samo ako nije maloletna, mada i to govorim kao otac tri cerke, pa ni to nije objektivno nego subjektivno..
Javio, opet zajebavas?
ali mislim sve u svemu...
PO SLE DNJI
sto zajebavam lesas?
te sin i cerka te 3 cerke...odluci se vise...:)
sto se mene tice mala razlika je prihvatljiva, al nervira me kad vidim sranja okolo..
nisi zadnji...
mozda nekad promasi kucu pa ti kaze komsijino stanje :)
ima svakavih budala Ledeni...:)
Mlada piletina se lepi za prste, ali i od stare koke najbolja je supa :)))
nemam ja nista protiv starijih al za mladje sam drugacije nastrojen...:)
sto bi se reklo ima nas svakakvih :)
imam tri cerke i sina, gde si ti procitao da imam samo ceru i sina...
ono sto sam napisao za klubove...sad ce ti objasnim
jedna cerka ne zivi kod mene, ova starija sto zivi kod mene navija za partizan 7 godina, sin mladji 6 godina za zvezdu, a beba cerka ima 18 meseci ne navija ni za koga jos...samo za Pepu Prase...:))
ne daj joj da navija za teletabise nikad :)
Ala si ih ti naštancovao, javio, svaka čast :)
aha...e tako vec moze...da,da, na klubove sam mislio...btw, svaka cast...odrzavas natalitet...:)
nista teletabisi samo Pepa Prase...:))
a sta cu vido dumem pa ajt, a volim decu..:))
jedan sat a nema katanca....
romanticar sam ja o tome ne smijem ni da razmisljam :)
katanac ce biti ujutru...