Ко последњи победник 38

1. a ako je niza od mene Pedja?:)

2. Kažem ti, ne menja to stvar :)))

3. bio sam sa svakavima sto se tice godista...dok si u mojim godinama, bolje je starija, a kasnije uvek piletina...

4. ma sta te briga kolika je razlika ako ti odgovara, samo ako nije maloletna, mada i to govorim kao otac tri cerke, pa ni to nije objektivno nego subjektivno..

5. Javio, opet zajebavas?

6. ali mislim sve u svemu...

PO SLE DNJI

7. sto zajebavam lesas?

8. te sin i cerka te 3 cerke...odluci se vise...:)

9. sto se mene tice mala razlika je prihvatljiva, al nervira me kad vidim sranja okolo..

nisi zadnji...

mozda nekad promasi kucu pa ti kaze komsijino stanje :)

10. ima svakavih budala Ledeni...:)

11. nemam ja nista protiv starijih al za mladje sam drugacije nastrojen...:)
    sto bi se reklo ima nas svakakvih :)

12. imam tri cerke i sina, gde si ti procitao da imam samo ceru i sina...

ono sto sam napisao za klubove...sad ce ti objasnim

jedna cerka ne zivi kod mene, ova starija sto zivi kod mene navija za partizan 7 godina, sin mladji 6 godina za zvezdu, a beba cerka ima 18 meseci ne navija ni za koga jos...samo za Pepu Prase...:))

13. ne daj joj da navija za teletabise nikad :)

14. Ala si ih ti naštancovao, javio, svaka čast :)

15. aha...e tako vec moze...da,da, na klubove sam mislio...btw, svaka cast...odrzavas natalitet...:)

16. nista teletabisi samo Pepa Prase...:))

17. a sta cu vido dumem pa ajt, a volim decu..:))

jedan sat a nema katanca....

18. romanticar sam ja o tome ne smijem ni da razmisljam :)

19. katanac ce biti ujutru...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.