Muzički kviz

1. Певач европског пандана групе Кисс, често хваљен због лиричких способности.
    Тежак алкос, пио је и пушио и у студију, а једном приликом се исповраћао на публику.
    Познат је по клемпавим ушима, криминално лошим зубима и врло интересантном гласу, а зове се...?

2. Samo zbog užasnih zuba ću reći Šejn Mekgouen, makar lupila skroz naskroz.

3. Знао сам да је то требало да оставим за хинт. Цепај! :)

Иначе, ако је кога збунила прва реченица, име бенда The Pogues је настало од англицизације ирског "póg mo thóin", што значи "пољубиш ме у дупе", да простите.

4. Zbunilo me. :) Al' zubi su zubi. :Đ

Čiji auto je Cadzzilla?

5. ЗЗ Топ? Мора бити да су они :)

6. Pa dobro, znala sam da će biti lako. :) Nastavi.

7. Оу..Неам ја појма... Него ајде нешто безвезе:
    Памтимо чувено Борино представљање бенда из Арене.

А, ко су ''Алија'' и ''кајла коју нико нема''?

8. Гугл? Прц! Ово је за експерте! Шалим се, да се наслутити...ваљда..

9. Нека настави неко, ко хоће.

10. Koji bend je na svojoj turneji imao verovatno najskuplje video animacije ikada?

11. Da, to su one sa The Wall turneje, procenjujem da su koštale oko pet miliona dolara i ručno nacrtane, traju ukupno oko 12 minuta, po 12 frejmova ili kolko već po sekundi. Svaki frejm je ručno crtan oko jedan dan. Pojavljuju se na Empty Spaces, Goodbye Blue Sky i The Trial.

12. Ako niko nema nista protiv:
    Zbog cega su se Pol Stenli i Sles godinama gledali preko kurca, da se tako duhovito izrazim?

13. Slas je preneo Polu picajzle i onda mu je pol posvetio pesmu love gun

14. Слеш га је испрозивао у биографији или тако нешто ортак ми је причао нешто ал се не сећам нешто

15. Pol je preneo slesu picajzle i sles mu nije posvetio nista

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.