Muzički kviz

1. Članovi kog benda su zaslužni za imenovanje Zeppelina baš tako umesto Black Dogs?
    Neki ih nazivaju kumovima panka, a vole da razbijaju stvari.

2. Kad je rekao vole da razbijaju stvari,odma sam pomislila na The who,ali reko,ne mora da znači.:)

3. Jao, sad su stavili to i na wiki, pu majku mu :)
    Inače, koga zanima ''Kada su divovi hodali zemljom'', sjajna knjiga za obožavaoce.
    Da vidimo to tvoje pitanje!

4. Na čemu, Bitl-boj? :)

5. Jao, sad su stavili to i na wiki, pu majku mu :)

Хаха, брзи су :P
    Па, мислим то је једна од ствари које сви фанови ЛедЗеппа знају.
    Betcha cant google this! :

Њих двојица су, вероватно, највећи певачки дует који је икада обрадио овај хит. Обојици уметничко име почиње на исто слово, обојица се убрајају у највеће легенде музике којом су се бавили и, нажалост, обојица су преминули (један прерано, други на уласку у 8 деценију живота). Песма коју су препевали је једна од химни регеа, а и једна домаћа рок легенда је има у репертоару(верзију на српском).
    О којим се музичарима ради и која је песма у питању?
    /надам се да је довољно јасно питање/

6. Jim Morrison & John Lee Hooker - Roadhouse Blues

7. Нееее. Ради се о обради песме другог извођача. У оригиналу, то је реге песма.
    Ако треба још помоћи, кажите.

8. Прочитај пажљиво питање. Обрада је дует, у оригиналу није.
    ЕДИТ: Шта сад испаде као да причам са собом!? Колко је то педерски кад бришеш пост матори.

9. Skont'o sam da sam isp'o glup :D
    Kako ću lepo zaspat' posle razmišljanja ovolikog :D

10. Uh, do jaja pitanje, ali ne mogu da skontam odgovor... A sve mi se čini da bi trebalo to da znam...

11. Skapirao sam! Redemption Song, Džo Stramer i Džoni Keš!

12. Ladno nisam pre čuo ovu verziju. Arijele, hvala ti!

13. Браво!
    http://www.youtube.com/watch?v=BGVSTsgcCvw

Џони Клеш :))

Цепај даље.

14. lololo Džoni Kleš

Elem,

Koja stvar je fora da se viče u Ju Es Ej na koncertima, slično kao što je kod nas "slejeeer"?

15. ЈУУУГРРРРРУУУУПАААА?

16. Yu grupa lololo. Da nije SIIIIIINNNAAAAAN?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.