Muzički kviz

1. Може да се кропује, обрће као у огледалу и тако ти фазони, ако неког не мрзи.

Пробај овде:
    http://www.google.rs/imghp?num=10&hl=sr&safe=off&bih=672&biw=1024&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
    (кликни на онај фотоапарат)
    Тешко да ти неће открити. И поред мењања слике.

2. Nema odgovora više od 24 sata pa reko da postavim pitanje . .Koji muzičar je svirao na zatvaranju Zimskih olimpijskih igara u Vankuveru 2010 ?

3. Nickelback, Avril Lavigne, Alanis Morissette, Neil Young...?! Питање је веома гуглбилно, а не бих да гуглам. Мењај.

4. da li i to znas ili sam sliku sranje postavio?

5. Погледај овај пост.
    Питање стиже ускоро!

6. Немам појма, ајде ово што ми паде на памет сад. Вако:

Једне од најпознатијих песама овог кантаутора и овог рок бенда носе исто име (име неке рибе), а притом се ради о две потпуно различите песме.
    Овај бенд има и једну обраду његовог великог хита. За бенд се може рећи да су пионири у нечему, а за кантаутора да је, још јако давно, направио ултимативну рок химну.
    Који кантаутор и који бенд су у питању?

Лако је.

7. Au brate, sad pokušavam da se setim pesama sa imenom ribe kojih ima dve, i mogu da se setim samo Lucile... A to su BB King i Little Richard. Tako da nije tačan odgovor.

8. Нису они. Изменио сам пост. Певач је, у ствари, кантаутор.

9. Hmm, daj neki hint, koji je period, 50s, 60s...? Nešto daj.

10. Е, много оћеш :P
    Зипа, о кантаутору сам рекао све овим

направио ултимативну рок химну.

Нема ко не зна. Шта ти прво падне на памет, то је :)
    А, ако кажем шта је бенд свирао, рећи ћу и превише.
    Ал, ајде ево, за бенд: обрада те кантауторове песме и није нешто много позната, јер је објављена са нешто измењеном поставом бенда, која се није прославила.

11. Pa najpoznatija rok himna je Džoni Bi Gud. Ako misliš na to.

12. Нееее. Има једна изнад ње. Их, бре.

13. Није Клептоман. Ау, да се казните кад вам речем или кад се сетите :))

14. Ma daj bre, koja je rok himna iznad te? Nije Klepton, nije on kantautor.

15. Jel himna ta kasnija od Džonija?

16. Мислиш, јел настала пре или касније?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.