Prijava

Мислиш, јел настала пре или касније?

Da.

Džoni Keš?

Koliko ja znam, Džoni Keš nema pesmu sa ženskim imenom.

Није Кеш, али ето и он има једну његову песму препевану.
Џони је објављена крајем педесетих, а ова средином шездесетих.
И Џони је ту негде, али ова се издваја. Не издвајам је ја, него музичка критика.

Ma imam trip neki, lupam...:D

Da nije Dilan i Jimi Hendrix Experience? Mada ne znam da li imaju pesmu sa imenom ribe.

Da i ja mislim da je Dilan, čini mi se da ima pesmu "Sara"...

Један погођен, Дилан (Лајк а ролин стоун, јебемга!)! Бенд? Није ЏХЕ.

Da nije pesma Angelina?

Je l' je taj bend noviji?

Није и није. Главни чланови бенда су муерте одавно.
ПОМОЋ! Еди Ведер, Леми Килмистер спадају у велике фанове овог бенда!

Ma koji je to jebeni bend, i da još ima cover od Dilanove pesme koja ima ime devojke? Prelistah sve ovo, nema ničega. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_artists_who_have_covered_Bob_Dylan_songs

Чаче, лоше си сконто. Можда највећи хит њихов има име као и Диланова хитчина(ИМЕ ДЕВОЈКЕ), а другу Диланову познату су обрадили.
ЕДИТ: Ето их на листи.

Znači neka bezveze pesma ima isto ime (ime devojke), a oni su napisali rok himnu, plus obradili neku Dilanovu koja nije ova sa imenom devojke?

Byrds, Grateful Dead, Rolling Stones?

Znači neka bezveze pesma ima isto ime (ime devojke), a oni su napisali rok himnu, plus obradili neku Dilanovu koja nije ova sa imenom devojke?

Збунио си се. Прочитај питање.
Овај бенд се жанром издваја из свега поменутог, а Диланова песма са именом неке рибе је једна од пар најлепших балада икада направљених! Е и они имају једну са истим именом АЛИ НИЈЕ БАЛАДА, НАПРОТИВ. Јеботе.

Queen Jane Aproximately?

Dakle, Dilan je npr. napisao pesmu:Rajka
I onda dođu oni i napišu pesmu Rajka, ali to bude potpuno druga pesma, samo je naslov isti?

Е, рећи ћу вам, јебете ме овде :) ДА, Хујо, по стоти пут, то.
Чаче нису они направили рок химну, то је било везано за Диланову Лајк а ролин Стоун.