Није Кеш, али ето и он има једну његову песму препевану.
Џони је објављена крајем педесетих, а ова средином шездесетих.
И Џони је ту негде, али ова се издваја. Не издвајам је ја, него музичка критика.
Чаче, лоше си сконто. Можда највећи хит њихов има име као и Диланова хитчина(ИМЕ ДЕВОЈКЕ), а другу Диланову познату су обрадили.
ЕДИТ: Ето их на листи.
Znači neka bezveze pesma ima isto ime (ime devojke), a oni su napisali rok himnu, plus obradili neku Dilanovu koja nije ova sa imenom devojke?
Збунио си се. Прочитај питање.
Овај бенд се жанром издваја из свега поменутог, а Диланова песма са именом неке рибе је једна од пар најлепших балада икада направљених! Е и они имају једну са истим именом АЛИ НИЈЕ БАЛАДА, НАПРОТИВ. Јеботе.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Džoni Keš?
Da.
Koliko ja znam, Džoni Keš nema pesmu sa ženskim imenom.
Није Кеш, али ето и он има једну његову песму препевану.
Џони је објављена крајем педесетих, а ова средином шездесетих.
И Џони је ту негде, али ова се издваја. Не издвајам је ја, него музичка критика.
Ma imam trip neki, lupam...:D
Da nije Dilan i Jimi Hendrix Experience? Mada ne znam da li imaju pesmu sa imenom ribe.
Da i ja mislim da je Dilan, čini mi se da ima pesmu "Sara"...
Један погођен, Дилан (Лајк а ролин стоун, јебемга!)! Бенд? Није ЏХЕ.
Da nije pesma Angelina?
Je l' je taj bend noviji?
Није и није. Главни чланови бенда су муерте одавно.
ПОМОЋ! Еди Ведер, Леми Килмистер спадају у велике фанове овог бенда!
Ma koji je to jebeni bend, i da još ima cover od Dilanove pesme koja ima ime devojke? Prelistah sve ovo, nema ničega. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_artists_who_have_covered_Bob_Dylan_songs
Чаче, лоше си сконто. Можда највећи хит њихов има име као и Диланова хитчина(ИМЕ ДЕВОЈКЕ), а другу Диланову познату су обрадили.
ЕДИТ: Ето их на листи.
Bitlsi :P
Znači neka bezveze pesma ima isto ime (ime devojke), a oni su napisali rok himnu, plus obradili neku Dilanovu koja nije ova sa imenom devojke?
Byrds, Grateful Dead, Rolling Stones?
Збунио си се. Прочитај питање.
Овај бенд се жанром издваја из свега поменутог, а Диланова песма са именом неке рибе је једна од пар најлепших балада икада направљених! Е и они имају једну са истим именом АЛИ НИЈЕ БАЛАДА, НАПРОТИВ. Јеботе.
Queen Jane Aproximately?
Dakle, Dilan je npr. napisao pesmu:Rajka
I onda dođu oni i napišu pesmu Rajka, ali to bude potpuno druga pesma, samo je naslov isti?
Е, рећи ћу вам, јебете ме овде :) ДА, Хујо, по стоти пут, то.
Чаче нису они направили рок химну, то је било везано за Диланову Лајк а ролин Стоун.