Muzički kviz

1. Byrds, Grateful Dead, Rolling Stones?

Jedino ova tri benda sa one liste mogu da imaju rok himnu (sam si rekao, bend je sredina 60-ih). Ti imaš loš ukus, ili smo mi previše glupi da shvatimo pitanje, ili loše pitaš.

2. Рекох ти, прочитај питање лепо, слово по слово.

3. Aha, znači bend je obradio Like a Rolling Stone, koja je rok himna Dilana, a imaju i pesmu koja se isto zove kao neka Dilanova, i zove se po devojci, s tim da nije balada?

4. Bob Marly and the Wailers? To je potpuno drugi žanr, rege.

5. Mislim da nisu obradili Like a Rolling Stone, samo je rekao da je to rok himna da bi provalili ko peva...

6. Ramones, RATM, RHCP? Jebote, teško pitanje, ili sam ja preglup, ne znam šta mi je :)

7. Zajebite, pustite ga da kaže. Ova konfuzija jebe, a ja smislio pitanje.

8. Ајд.

Једне од најпознатијих песама овог кантаутора и овог рок бенда носе исто име (име неке рибе), а притом се ради о две потпуно различите песме.
    Овај бенд има и једну обраду његовог великог хита. За бенд се може рећи да су пионири у нечему, а за кантаутора да је, још јако давно, направио ултимативну рок химну.
    Који кантаутор и који бенд су у питању?

Та рок химна није песма коју тражимо (ја не знам како си то успео да прочиташ) већ сам то рекао као помоћ за кантаутора (дакле, познат, направио рок химну- Лајк а ролин факин стоун).
    Боб Дилан има једну песму која се зове Рамона ( ај ми кажите да је не знате) а и један бенд ПАНК бенд има песму Рамона - РАМОНСИ.

9. E jebo ga ja, ubodoh posle 10. pokušaja. Nikad čuo za Dilanovu Ramonu, a Ramonse slabo slušam.

10. Која јебена конфузија, само прочитајте све постове :))

11. A jebote, 'de ih nađe sad :P

12. Stvarno, nastao haos jebote. I na kraju šuntavi Ramonsi.

13. А, Рамонси су обрадили исто Диланов МЕГАГИГА хит ''back pages''.
    Ајд, Чаче, да те видимо! :)

14. Па, јебеш ме ако им Рамона није највећи хит. ''слатка слатка мала рамона, велике очи као црквена звона'' - Гобац.

15. Najveći hit im je "I wanna be sedated" i "Sheena is a punk rocker", al ajde. Nek pita neko drugi, iscrpeo sam se jebote, ko da sam radio na građevini. :)

EDIT:

А, Рамонси су обрадили исто Диланов МЕГАГИГА хит ''back pages''.

Pa tebi svaka pesma hit jebote, njegovi hitovi su "Like a rolling stone", "Highway 61 Revisited", "Mr Tambourine Man", "Subterranean Homesick Blues", "All Along the Watchtower", "Lay Lady Lay" i recimo "Times They Are A-Changin".

16. Ок, свакако је у врху, тако сам и питао.
    Ахаха, ово је квиз! да се измориш поштено :)

17. Koji poznati muzičar je dimplomirani astrofizičar?
    Opet ja sa lakim pitanjima,ali čovek me fascinira.

18. Brian May, ili basista Kvina? Neko iz Kvina sigurno, ali nije Fredi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.