Jedino ova tri benda sa one liste mogu da imaju rok himnu (sam si rekao, bend je sredina 60-ih). Ti imaš loš ukus, ili smo mi previše glupi da shvatimo pitanje, ili loše pitaš.
Aha, znači bend je obradio Like a Rolling Stone, koja je rok himna Dilana, a imaju i pesmu koja se isto zove kao neka Dilanova, i zove se po devojci, s tim da nije balada?
Једне од најпознатијих песама овог кантаутора и овог рок бенда носе исто име (име неке рибе), а притом се ради о две потпуно различите песме.
Овај бенд има и једну обраду његовог великог хита. За бенд се може рећи да су пионири у нечему, а за кантаутора да је, још јако давно, направио ултимативну рок химну.
Који кантаутор и који бенд су у питању?
Та рок химна није песма коју тражимо (ја не знам како си то успео да прочиташ) већ сам то рекао као помоћ за кантаутора (дакле, познат, направио рок химну- Лајк а ролин факин стоун).
Боб Дилан има једну песму која се зове Рамона ( ај ми кажите да је не знате) а и један бенд ПАНК бенд има песму Рамона - РАМОНСИ.
Najveći hit im je "I wanna be sedated" i "Sheena is a punk rocker", al ajde. Nek pita neko drugi, iscrpeo sam se jebote, ko da sam radio na građevini. :)
EDIT:
А, Рамонси су обрадили исто Диланов МЕГАГИГА хит ''back pages''.
Pa tebi svaka pesma hit jebote, njegovi hitovi su "Like a rolling stone", "Highway 61 Revisited", "Mr Tambourine Man", "Subterranean Homesick Blues", "All Along the Watchtower", "Lay Lady Lay" i recimo "Times They Are A-Changin".
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jedino ova tri benda sa one liste mogu da imaju rok himnu (sam si rekao, bend je sredina 60-ih). Ti imaš loš ukus, ili smo mi previše glupi da shvatimo pitanje, ili loše pitaš.
Рекох ти, прочитај питање лепо, слово по слово.
Aha, znači bend je obradio Like a Rolling Stone, koja je rok himna Dilana, a imaju i pesmu koja se isto zove kao neka Dilanova, i zove se po devojci, s tim da nije balada?
Bob Marly and the Wailers? To je potpuno drugi žanr, rege.
Mislim da nisu obradili Like a Rolling Stone, samo je rekao da je to rok himna da bi provalili ko peva...
Ramones, RATM, RHCP? Jebote, teško pitanje, ili sam ja preglup, ne znam šta mi je :)
Zajebite, pustite ga da kaže. Ova konfuzija jebe, a ja smislio pitanje.
Ајд.
Овај бенд има и једну обраду његовог великог хита. За бенд се може рећи да су пионири у нечему, а за кантаутора да је, још јако давно, направио ултимативну рок химну.
Који кантаутор и који бенд су у питању?
Та рок химна није песма коју тражимо (ја не знам како си то успео да прочиташ) већ сам то рекао као помоћ за кантаутора (дакле, познат, направио рок химну- Лајк а ролин факин стоун).
Боб Дилан има једну песму која се зове Рамона ( ај ми кажите да је не знате) а и један бенд ПАНК бенд има песму Рамона - РАМОНСИ.
E jebo ga ja, ubodoh posle 10. pokušaja. Nikad čuo za Dilanovu Ramonu, a Ramonse slabo slušam.
Која јебена конфузија, само прочитајте све постове :))
Ajd onda, zadaj bato!
A jebote, 'de ih nađe sad :P
Stvarno, nastao haos jebote. I na kraju šuntavi Ramonsi.
А, Рамонси су обрадили исто Диланов МЕГАГИГА хит ''back pages''.
Ајд, Чаче, да те видимо! :)
Па, јебеш ме ако им Рамона није највећи хит. ''слатка слатка мала рамона, велике очи као црквена звона'' - Гобац.
Najveći hit im je "I wanna be sedated" i "Sheena is a punk rocker", al ajde. Nek pita neko drugi, iscrpeo sam se jebote, ko da sam radio na građevini. :)
EDIT:
Pa tebi svaka pesma hit jebote, njegovi hitovi su "Like a rolling stone", "Highway 61 Revisited", "Mr Tambourine Man", "Subterranean Homesick Blues", "All Along the Watchtower", "Lay Lady Lay" i recimo "Times They Are A-Changin".
Ок, свакако је у врху, тако сам и питао.
Ахаха, ово је квиз! да се измориш поштено :)
Koji poznati muzičar je dimplomirani astrofizičar?
Opet ja sa lakim pitanjima,ali čovek me fascinira.
Brian May, ili basista Kvina? Neko iz Kvina sigurno, ali nije Fredi.
Brajan mej, kad pre.