Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Бубњеве?
Jedan od njih dvojice svira bubnjeve.
Један свира клавир, ценим овај Тејлор, а други бубњеве.
П. С. Ладно Ivan92 Вићкомар. :Д
Da, Trej svira klavir, a Met bubnjeve. Teraj dalje. :)
Не знам појма, ајд ти. :)
Evo pitanja, pa odgovarajte. Ja odoh da spavam. :)
Уф, ово не знам, нека решава неко.
?
Hint: To se spominje u biografiji jednog veoma poznatog hard rok benda.
Да није Џон Бонам?
Jeste. Nastavi dalje. :)
Хаха, који усер брате, коме се учини да је тачно нека цепа или ко је 100 одсто сигуран
Један од оснивача Стоунса, Џоунс Брајан. Ако си на њега мислио. :))
Јесам, рокај :))
Koji domaći muzičar je u dve svoje pesme koristio motiv Niške banje, oba puta aranžiran iz originalnog 9/8 u 4/4? (Pesme su izdate na razmaku od oko 25 godina).
Bajaga?
Rambo amadeus?
Aca Lukas?
Uraczaganje - da, bravo.
Jel znaš koje su dve pesme u pitanju?
Zaboravio sam. Prva je vrv sa onog prvog albuma gde su pilot babo i to, tu ima dosta tih narodnih elemenata, a drugu nemam pojma... Mislim da je nesto kombinovo sa let d sansajn in..