Jeste i skoro jeste :)
Životinjo mikroskopska i Fela Kuti, druže stari. Let d sanšajn in je na fap mašini :)
Pitam se da li je i on sam svestan da se ponovio...
Pitanje je bilo za nešto mlađe takmičare...ali bravo, Chewoo :)
Betoven je svoje njanjavo klavirsko delo posvetio Theresi Barenfeld, kucki koja ga
je odjebala, ali izdavač nije mogao da odgonetne strast iza rukopisa jbg
E, to!
Ukucam betoven vrong song tajtl hendvrajting kurac palac, izadje prvi link neki poduži pasus, vidim ime pesme, ne verujem koja sreća, vratim se na pitanje, vidim da je ČUVENA :) i pritisnem DA.
Ko je bio američki džez-pijanista/kompozitor, koji je za vreme svog gostovanja u Beogradu 1975. tražio od Miše Blama da mu završi neke kurve, ali ni jedna nije htela da pristane jer je "debeli crnac"? :-DDD
Jeste i skoro jeste :)
Životinjo mikroskopska i Fela Kuti, druže stari. Let d sanšajn in je na fap mašini :)
Pitam se da li je i on sam svestan da se ponovio...
Evo jedno od mene:
- Koja čuvena kompozicija Betovena nosi pogrešan naziv zbog njegovog očajnog rukopisa?
Ne mogu da procitam naslov. :p
Bagatela br. 25 u A-molu?
Aka "Za Elizu" :-D
Pitanje je bilo za nešto mlađe takmičare...ali bravo, Chewoo :)
Betoven je svoje njanjavo klavirsko delo posvetio Theresi Barenfeld, kucki koja ga
je odjebala, ali izdavač nije mogao da odgonetne strast iza rukopisa jbg
Ma bravo gugl, haha :)
Sad baš ja znao da je furelize BAGATELA, pa još broj 25 lol
A ja reko iam posla sa muzicarem:)
Ali hint u pitanju je bio jasan, sigurno nisam mislio na Odu Gadosti:)
E, to!
Ukucam betoven vrong song tajtl hendvrajting kurac palac, izadje prvi link neki poduži pasus, vidim ime pesme, ne verujem koja sreća, vratim se na pitanje, vidim da je ČUVENA :) i pritisnem DA.
Ok idemo dalje:
- Koji deo tela i na koliko para je osigurao Sergej Rahmanjinov, autor najtežeg koncerta za klavir i orkestar?
može li se to izguglat?
dženifer lopez vele da je osigurala guzicu na milion $
Примицач?
Cuo sam i ja, ali izgleda da nije istina. Na 1:52
https://www.youtube.com/watch?v=qQIsdod0LWo
rahmanjinov je cenim violinista, osigurao je lijevu ruku na milion rubalja
Milion dolara, ruke. Pijanista.
Cepajte dalje...
Ko je bio američki džez-pijanista/kompozitor, koji je za vreme svog gostovanja u Beogradu 1975. tražio od Miše Blama da mu završi neke kurve, ali ni jedna nije htela da pristane jer je "debeli crnac"? :-DDD
Pa neki debeli americki crnac dzez pijanista/kompozitor?
I mator je pritom
Solidno je bio mator tada, ali ne ono deda fazon.