War možda ?
Тачан одговор! Лоу рајдер је нумера, а у првом периоду су наступали са Ериком Бардоном.
Daj neki hint.
Nemci su, i imali su jedan album koji su izdali pod drugim imenom i frontmen je raspustio bend nakon neuspeha istog.
Ajd još jedan hint, njihovo ime ima veze sa navijačkom grupom jednog našeg fudbalskog kluba.
Грејвдигер.
Teraj dalje.
A meni je dosadno, postaviću pa odgovarajte, hoću da mozgam. Ajd' jedno lako.
Клептон?
Naravno. :)
Било је већ питање у веѕи "Вајл мај гитар..." Нека постави неко други питање, немам времена да надгледам одговоре, па да се не смарате... :)
Posto je zapusten ovaj kviz da ga ozivimo malo :)
Hint?
Keri King. (you gotta fight for your right to party)
Jeste Keri svirao je na pesmi No Sleep till Brooklin.
Cepaj Gambi.
Svirao je i na ovoj :))
Ваљда ником, песма је ваљда о томе како стално раде и немају време за породицу, тако нешто...
Ma o tome jeste pesma, to stoji. Ali ima urbana legenda poput one priče da se neko roknuo na Parplovom "Made In Japan".
Valjda Dzejmsovoj zeni.
OFTOPIK: Sta je to za Made in Japan, ne znam za to. :D
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
War možda ?
Тачан одговор!
Лоу рајдер је нумера, а у првом периоду су наступали са Ериком Бардоном.
Daj neki hint.
Nemci su, i imali su jedan album koji su izdali pod drugim imenom i frontmen je raspustio bend nakon neuspeha istog.
Ajd još jedan hint, njihovo ime ima veze sa navijačkom grupom jednog našeg fudbalskog kluba.
Грејвдигер.
Teraj dalje.
A meni je dosadno, postaviću pa odgovarajte, hoću da mozgam.
Ajd' jedno lako.
Клептон?
Naravno. :)
Било је већ питање у веѕи "Вајл мај гитар..."
Нека постави неко други питање, немам времена да надгледам одговоре, па да се не смарате...
:)
Posto je zapusten ovaj kviz da ga ozivimo malo :)
Hint?
Keri King. (you gotta fight for your right to party)
Jeste Keri svirao je na pesmi No Sleep till Brooklin.
Cepaj Gambi.
Svirao je i na ovoj :))
Ваљда ником, песма је ваљда о томе како стално раде и немају време за породицу, тако нешто...
Ma o tome jeste pesma, to stoji. Ali ima urbana legenda poput one priče da se neko roknuo na Parplovom "Made In Japan".
Valjda Dzejmsovoj zeni.
OFTOPIK: Sta je to za Made in Japan, ne znam za to. :D