Jok DC, mislim jeste napisao pesmu dok je ćaskao sa njom telefonom, pa mu ruka bila slobodna samo da okida žice (da, zato je toliko prosto :)), ali ima urbana legenda kome je postećena pesma. Aj ako ne zna niko napisaću kasnije.
A, za Made in Japan: Za vreme Child in time na ploči se čuo neki zvuk nalik na pucanj, pa je krenula da kruži priča da se to neki fan ubio na koncertu. Onda je krenulo nagadjanje zašto se ubio. Kasnije se ispostavilo da je samo snimak bio oštećen, ili tako nešto. I srušiše sneška milionima, majke im ga nabijem muzičarske :)
Jedan rok bend je od organizatora koncerta tražio jednu vrstu šarenih bombona, ali da među njima ne bude bombona braon boje (u kesi bombona sve boje su pomešane).Koji je to bend i zašto su to tražili?
OFTOPIK: Pa, kao se čuje pucanj u toku Čajld in tajm, valjda.
Hvala, nisam znao za to :D
Jok DC, mislim jeste napisao pesmu dok je ćaskao sa njom telefonom, pa mu ruka bila slobodna samo da okida žice (da, zato je toliko prosto :)), ali ima urbana legenda kome je postećena pesma. Aj ako ne zna niko napisaću kasnije.
A, za Made in Japan: Za vreme Child in time na ploči se čuo neki zvuk nalik na pucanj, pa je krenula da kruži priča da se to neki fan ubio na koncertu. Onda je krenulo nagadjanje zašto se ubio. Kasnije se ispostavilo da je samo snimak bio oštećen, ili tako nešto. I srušiše sneška milionima, majke im ga nabijem muzičarske :)
Pa to je slicno kao ono misteriozno kucanje pre soloa u pesmi Beat It.
Daj neki hint.
A jebem li ga, kako da ti dam hint na ovo? :))
Mogu samo da ti kažem odgovor, pa postavljaj pitanje ako 'oćeš. Stvarno ne znam kako bih mogao da dam hint za ovako nešto.
Jbt, ja sam mislio da ovo svi znaju, al' reko aj da postavim, mrzi me da smišljam nešto teže. Kad ono, medjutim :)
Evo vam odgovor, smorio sam.
Kruže priče da je pesma posvećena fanu koji je poginuo kada je krenuo na koncert. Nije za njega pisana, ali je posvećena njemu.
Aj nek postavlja bilo ko. Izvinite na kočenju kviza, nisam mogao da dodjem ranije.
Ajde jedno lako:
Paul Jackson, a Van Halen valjda solažu...
Ajde moze da se prihvati, ali Steve Lukather iz Totoa je odsvirao rif i ritam deonice.
Cepaj dalje.
Jedan rok bend je od organizatora koncerta tražio jednu vrstu šarenih bombona, ali da među njima ne bude bombona braon boje (u kesi bombona sve boje su pomešane).Koji je to bend i zašto su to tražili?
Van halen trazi M&M bobonice bez braon boje ili ne sviraju ali traze da budu placeni da bi se uverili da je organizator procitao uslove.
Dabome
Procitao bas pre neki dan u TV Reviji. :D
Koliko se sećam Kings of Vegas ili tako nešto...
I samo da pitam, kako radiš ovo da bude tamna linija iza slova???
Jasta :)
Teraj dalje.
Kako je Jon Bon Jovi započeo svoju muzičku karijeru???
kao zvezda granda?
hahaha ne:)
Dio samo pre teksta koji hoces da napises napises citat velikim slovima a na kraju tatic isto velikim.
TATIC