Muzički kviz

1. marcipan osvaja teraj dalje

2. Hahaha Bravo za mene!
    A logicno, sta bi drugo covek nosio! :)))
    Ako neko ima pitanje, slobodno neka ga postavlja!
    Malo bolje se razumem (osim u Bojanica) u dzez, ali sada ne mogu da smisljam neko, a da ne bude pretesko.

3. 1974. je objavljen album grupe Phantom's Divine Comedy.Zanimljivo je da članovi grupe nisu uopšte potpisani, već se navode samo sledeći podaci: gitarista X, bubnjar Y i klavijaturista Z, a pevač uopšte nije ni pomenut. Za koga se misli da je pevao?

4. Više godina kasnije saznalo se da je pesme otpevao veliki prijatelj Iggy Pop.
    U to vreme...taj pevac je vec mrtav.

5. Auh..jak mi hint :)

Nemam pojma. Ajd da lupim Dzoi Ramoun?

6. nop...srednje ime mu je Daglas.

7. Da li nije Morison?

8. jap....
    http://www.youtube.com/watch?v=wfunxbtqS8w&feature=related
    Ostaje nerazjašnjeno zašto je Iggy oponašao Jimovo pevanje i zašto je godinama odbijao to da prizna.

9. Santa Esmeralda se "proslavila" obradom pesme-Don't let me be miss understood
    ko peva original?

10. Санта Касандра?

11. xD...Santa rosa salvahe

12. E ovo znam. :)

Nina Simon je prva odpevala ovu pesmu 1964-te.

13. pa hajde d-man, pitaj dalje..

14. Ajde:

Tupak na poslednjem studio albumu nije koristio svoje ime vec ime jednog italijanskog generala. Kako se zove taj general?

15. Nikolo Makijaveli.

16. Neka cepa neko drugi. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.