Muzički kviz

1. Питање за мене :)

Ваљда када је хтео да створи неки подводни ефекат (пева под водом, не знам колико је то истинито), па да не укваси микрофон? Јебага, ја то нисам нигде чуо.

2. Za pesmu Yellow Submarine, hteo je da napravi podvodni efekat, ali se plašio da ga ne udari struja pa je zato stavio kondom, međutim to nisu iskoristili za pesmu...

Piči dalje...

3. Aj posto Vizard nije postavio pitanje, ja cu.

U kojoj pesmi od Our Lady Peace je spomenut Kurt Cobain?

4. Uh, mislim da znam ovo. Da nije Innocent??

5. Jebote! Jeste.xD
    Ti pitaj.

6. Ako mi stegnes gustera, stavicu sta na tebe?

Znam da je idiotsko pitanje al nista bolje mi ne pada napamet. :D

7. Jeste Dio :D

Inace ovo je je iz pesme Killed By Death od Motorheda :D

If you squeeze my lizard I´ll put my snake on you

Cepaj.

8. Zašto je Jimi Hendrix bio izbačen iz srednje škole?

9. Zato sto je bio napusen ko zmaj? :D

10. Valjda podjebavao nastavnika. Bio nepristojan, kao.

11. Па јебига, или је био лош ученик, или су га подјебавали што је црн (:

12. Ima veze sa tim što je bio crn, ali zbog čega?

13. Једино што ми пада на памет је да су га злостављали... можда је одлучио да набоде једног од расист вајтхеда, јебем ли га...

14. Ima 2 teorije. Jedna je da su u njegovoj skoli bili rasisti, a druga ovo sto sam vec rek'o.

15. Evo i ja proguglah :D

Zato sto je smuvao belu ribu i drzao se za ruke sa njom u skoli punoj nigera :D

16. Neka nastavi neko drugi. Ja nemam inspiraciju. :D

17. Познати гитариста и певач једног бенда имао мали кантри пројекат деведесетих година са клавијатуристом истог. Ко?

18. A sta je inace svirao? (koji zanr)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.