Baba je i bila je na vrhuncu slave za vreme drugog svetskog rata, ako ovo ne znate znači da jedan trinaestogodišnjak zna (DA ZNAM TO, NISAM KOPIRAO SA NETA) više od svih vas o muzici.
jedan trinaestogodišnjak zna više od svih vas o muzici.
Kakve to ima veze? Ovo je jedan podatak koji ne znamo, to sam mogao i ja da kazem kad sam pitao kad je Lemi bio u Kragujevcu. Uzgred ja imam 14 godina, pa sam prvi na listi. Nema to veze sa godinama.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
PITANJE JE
Ko je najstariji izvođač čiji je singl osvojio prvo mesto top liste?
Znači,
Za one koji nisu shvatili pitanje je
Znači
I nije Сноњ патрол
Rod Stjuart
Ne.
Inače odakle ja znam sva ova sranja a nisam ni ušao u postadolescentski period.
Može da bude žena ili muškarac, grupa nije.
КОЈЕ ЛИСТЕ ЈБТЕЕЕЕЕЕЕ??????????
Jel muško uopšte?
И да које листе?
Les Paul?
Е пошто је овај лик поставио питање и отишао ево ја постављам ново:
ЈАКА МИ СТВАР УКУЦАШ У ГУГЛИЈА МОСТ ИНТЕРСТИНГ ТХИНГС АБОУТ РОЦК АНД РОЛЛ И ОН ТИ КАЖЕ СВЕ
Dzo Peri koliko mi se cini, on je i gitare radio.
Ignorišite L0La,
Da pomognem, poznati bend je napravio kratku "tribjut" pesmu o NJOJ.
UK top lista.
Daj neki hint
Baba je i bila je na vrhuncu slave za vreme drugog svetskog rata, ako ovo ne znate znači da jedan trinaestogodišnjak zna (DA ZNAM TO, NISAM KOPIRAO SA NETA) više od svih vas o muzici.
Kej Star?
Kakve to ima veze? Ovo je jedan podatak koji ne znamo, to sam mogao i ja da kazem kad sam pitao kad je Lemi bio u Kragujevcu. Uzgred ja imam 14 godina, pa sam prvi na listi. Nema to veze sa godinama.
D-MAN, ozbiljno? Ja sam kontao da imaš oko 40. :)
Ih bre, Gambi, nije valjda da odajem takvu sliku o sebi? :D
Nemam pojma, nekako mi nelogično da klinja toliko zna o muzici. :)
Vera Lynn :)