Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Članovi kog benda su zaslužni za imenovanje Zeppelina baš tako umesto Black Dogs?
Neki ih nazivaju kumovima panka, a vole da razbijaju stvari.
the who :)
Kad je rekao vole da razbijaju stvari,odma sam pomislila na The who,ali reko,ne mora da znači.:)
Jao, sad su stavili to i na wiki, pu majku mu :)
Inače, koga zanima ''Kada su divovi hodali zemljom'', sjajna knjiga za obožavaoce.
Da vidimo to tvoje pitanje!
hvala Vizard
Na čemu, Bitl-boj? :)
Хаха, брзи су :P
Па, мислим то је једна од ствари које сви фанови ЛедЗеппа знају.
Betcha cant google this! :
О којим се музичарима ради и која је песма у питању?
/надам се да је довољно јасно питање/
Jim Morrison & John Lee Hooker - Roadhouse Blues
Нееее. Ради се о обради песме другог извођача. У оригиналу, то је реге песма.
Ако треба још помоћи, кажите.
Прочитај пажљиво питање. Обрада је дует, у оригиналу није.
ЕДИТ: Шта сад испаде као да причам са собом!? Колко је то педерски кад бришеш пост матори.
Skont'o sam da sam isp'o glup :D
Kako ću lepo zaspat' posle razmišljanja ovolikog :D
Uh, do jaja pitanje, ali ne mogu da skontam odgovor... A sve mi se čini da bi trebalo to da znam...
Skapirao sam! Redemption Song, Džo Stramer i Džoni Keš!
Ladno nisam pre čuo ovu verziju. Arijele, hvala ti!
Браво!
http://www.youtube.com/watch?v=BGVSTsgcCvw
Џони Клеш :))
Цепај даље.
lololo Džoni Kleš
Elem,
Koja stvar je fora da se viče u Ju Es Ej na koncertima, slično kao što je kod nas "slejeeer"?
?
Lolo ne
ЈУУУГРРРРРУУУУПАААА?
Yu grupa lololo. Da nije SIIIIIINNNAAAAAN?