Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Staklena žonglira honorarno u jednom baru.
Muškatla ruši deci na plaži zamak od peska kad god ima priliku.
Staklena otima u osam sati daljinski, ne bi li gledala Sunđer Boba!
Muškatla je zavela Čaka Norisa.
Staklena je "izgubila" staklenu cipelicu u nadi da će je neki princ naći.
Staklena i muškatla su u izboru za mis mokre čarape imale podjednak broj glasova. Iste su se potukle u bazenu punom špageta sa samo bikinijom na sebi i na oduševljenje publike ostavile dobra dojam. Porazavajuće je to što su imale isti broj poena na poslednjem mestu.
Muškatla je trčala za slepim miševima u nadi da će naleteti na Betmena.
Staklenu golica kad brisu prasinu sa nje.
Remorker đuska uz hitove Goce Tržan.
Staklena je ustvari pleksiglasirana.
ortak_CHEda_velja stalno menja avatar jer ga juri BIA, DEA, Interpol, CIA, FBI, MOSAD, Sekurtatea i jos 567 obavestajnih sluzbi.
Jeste jeste, Rumuni me jure, Pelka mi uval'la njihovo naoružanje a ja ga uništio.
Culle razbija flaše isključivo o glavu.
ortak_CHEda_velja pije pivo na slamčicu.
Evo stoha koji opisuje staklenu: Kad' udjem u pekaru glumim epilepsiju,kad se radnik okrene ukradem mu tepsiju!
Hahahaha :)
Beli Loodi Znik je viđen sinoć u društvu Vesne Vukelić Vendi.
bas je komicno! :D
Staklena ne zna da gleda na sat sa kazaljkama.
Beli loodi znak je glumio tarzana u epizodi (majmuni i tarzan).
Mali srpski vampir kuca samo kažiprstom desne ruke, drugačije ne ume.
Staklena se kupa prljavom vodom!
Beli Loodi Znik nosi Isusovo raspeće oko vrata na zlatnoj kajli.