Партизан у Евролиги
  • .Vule

ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
    Достигнута и престигнута предност од 21 поена за Макаби.
    Осмина финала, прва утакмија, Партизан победио, Кецман одиграо животни меч са 29 поена. Сутра други меч, али Партизан је победио у гостима, (Разбили смо курце)

Макаби 77- Партизан 85
    по периодима
    27 12
    19 20
    20 26
    11 27

• Earthworm Jim

Nije pametno otvarati ovakvu temu zbog potencijalnih medjuklubskih neslaganja.
    (da ne kažem psovanja keva xD)

• .Vule

јебига да је звезда била противник не бих отворио тему никад ал с обзиром да смо играли против турака....

• Predražinjo

Neka gamby, nek' se raduje dete :)))

• Earthworm Jim

A i to što kažeš :)

• .Vule

Много сам срећан!!

• Il Capitano

Brate -,- ...cemu tema.Svaka tebi cast sto se radujes.Ali ima nas koje zabole za to i koji nemaju pojma o cemu se radi.

• .Vule

Zato ima i onih koje je briga.

• brainiac96_Dio

Poštujem,iako navijam za Zvezdu.

• евомене

Иако навијам за Звезду, не бих се изненадио да Партизан буде првак Европе у баскету.
    Побиједили су до сад скоро све јаке европске клубове, зашто то не би урадили и на Фајнал фору...

• Џими

Изменио сам ти наслов теме.

• L@ki

Alo bre,sta koji kurac kenjate!!!DA je vasa jebena zvezda ovo uradila otvorili bi ceo podforum za to,zato tisina i divite se velikom Partizanu!!!

• Predražinjo

Шта бре сад па ти кењеш Лаки... од 5 људи који су се уписали на теми, тројица су Звездаши и нико ниједну ружну реч није рекао ни за тему ни за Партизан.
    Уживајте у победи.

• евомене

Стварно Лаки, човјече, гдје си видио атаке на Партизан...

Ви би само да се свађате :-)

• celt

samo zbog lakija mi dodje da prozivam grobare (pizde)...

za ostale... svaka cast. dace bog pa ce jos jedna ko 91' zasluzili su momci.

• Ч

свака част партизану и честитке свим партизановцима (и гробарима ако их има овдје)...Душан је стварно руку на срце направио вансеријски успјех...уживајте у слављу...

• Negroidno Govedo

evo i ja da cestitam iako me kosarka smara :)

svaka cast, igracima, treneru i navijacima.

• .Vule

Nema veze Dzimi, onaj naslov je bio stavljen kad sam bio pod ustiskom:)
    Ja nista lose nisam mislio postavivsi temu, samo sam hteo da napravim emsto gde bi se moglo komentarisati o utakmici, bez razmirica partizan-zvezda.

• Negroidno Govedo

Vule, vidi se da si buduce vojno lice...cim navijas za Partizan :)