Reči bez slova A

1. "de jbt sve duze i duze.." xDDDDDD

2. inspirises me ti jer si mi posebno stvorenje :D:D:D

3. cudno mi je to sto bez necije pomoci smislih ovoliko duge recenice :D

4. nije bez nicije pomoci,seres XD

5. mislim o tebi jer me interesuje tvoj izgled uzivo i ne zelim burek jer mi se trenutno ne jede zbog litre kole koju popih pre nekoliko sekundi i pojeo bih kilu onog sto se zove petit keks jer necu da mi se slozi nesto sto ne zelim da mi se slozi zbog toga mi je ruzno i zelim videtiii tebe vise nego bilo koje stvorenje na ovom svjetu i ne mogu vise istuci ces me :D:D:D

6. ti zelis opet mene muciti i zbog tog cu uciniti nesto i to ce biti u senci one lude bebe jer je to cudno i mnogi ce misliti da moj profil nije dovoljno opremljen svim oruzjem koje je potrebno i zelim dospjeti u prve redove i mislim pozitivno jer zelim prvi ostvariti tu pobjedu koju svi zele ispuniti prije mene i ne zelim pred svim onim koje gotivim biti poslednji zbog tog jer uvijek ispustim ono sto zelim dobiti i ne zelim biti prvi u podsmehu jer zelim biti prvi u onome sto niko ne gotivi jer mi se trenutno kupa u moru i skocio bi u podzemlje zbog tebe jer ne mogu vise :D

7. u picku strininu ne'm vise ideeeeejuuu xdDDD

8. proljece u Sloveniji :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.