Reči bez slova A

1. "de jbt sve duze i duze.." xDDDDDD

2. inspirises me ti jer si mi posebno stvorenje :D:D:D

3. cudno mi je to sto bez necije pomoci smislih ovoliko duge recenice :D

4. nije bez nicije pomoci,seres XD

5. mislim o tebi jer me interesuje tvoj izgled uzivo i ne zelim burek jer mi se trenutno ne jede zbog litre kole koju popih pre nekoliko sekundi i pojeo bih kilu onog sto se zove petit keks jer necu da mi se slozi nesto sto ne zelim da mi se slozi zbog toga mi je ruzno i zelim videtiii tebe vise nego bilo koje stvorenje na ovom svjetu i ne mogu vise istuci ces me :D:D:D

6. ti zelis opet mene muciti i zbog tog cu uciniti nesto i to ce biti u senci one lude bebe jer je to cudno i mnogi ce misliti da moj profil nije dovoljno opremljen svim oruzjem koje je potrebno i zelim dospjeti u prve redove i mislim pozitivno jer zelim prvi ostvariti tu pobjedu koju svi zele ispuniti prije mene i ne zelim pred svim onim koje gotivim biti poslednji zbog tog jer uvijek ispustim ono sto zelim dobiti i ne zelim biti prvi u podsmehu jer zelim biti prvi u onome sto niko ne gotivi jer mi se trenutno kupa u moru i skocio bi u podzemlje zbog tebe jer ne mogu vise :D

7. u picku strininu ne'm vise ideeeeejuuu xdDDD

8. proljece u Sloveniji :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.