Ко последњи победник 41

1. Dao mi drugar na čitanje sve stare stripove iz njegove kolekcije,iz 80-tih god. Voda mi pošla na usta kad sam ih uzela,jer su to sve rariteti!Srećna sam k'o kuče! :)))

2. Blek Stena,Alan Ford,Zagor i tako to?

3. Ako sad kaže da, rasplakaću se, keve mi :)))

4. Nee,ne "Zlatna serija"(to su ti Blek ,Zagor,komandant Mark..)nego "Spunk",strip 80,81,82(po godinama),"Biser strip","Super"..svakojaki još,ali su klasa-da crkne čovek od lepote!Sve autori za respekt! :)))

5. Ali! Ima i toga "na lageru",mada ih ja ne čitam..nemoj da plačeš Peki,evo ti maramica -izduvaj nosić :))

6. A što bi se rasplakao?

7. Zato što je šonja :D

8. Ko to tamo plače..:))

9. Ma šali se Peki bre! On zna šta znače dobri stripovi,iako je dosta mlađi od"staramajke" :))

10. dajte Bobana rajovica

11. Evo je opet ova Jovana što izaziva sa avatarom:)

12. A i ti si paljevina,Brain! :)))

13. pa i ja bih bio paljevina da sam njegovih godina...Ne znate vi zene kako se u 14-15 palis na sve zivo,avatar je jos blaga stvar :)))

14. Zato što sam kao mali čitao, baš čitao Zlatnu seriju, a sada nemam nijedan... eto zato :)

15. Ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

16. Pa ja imam 21 pa se palim ko mladi majmun :)

17. Kakvo lepo mišljenje o sebi....:)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.