Bukajlija, sinak, a šta misliš da malo spustiš loptu dole... ako do pre 15 minuta nisi znao kako se igra ova igra, nije u redu da ti pričaš nebuloze ko koga ovde voli ili ne (čime si započeo) i da širiš bezrazložni hejt... nema potrebe da se istresaš na ljudima koji to nisu zaslužili.
I da, pusti ti električara što pali vatru, to hrani njega.
Ja sam stvarno mislio da ovo nikome ne smeta,sto puta sam se ovako šalio,dal u imaginarnom ili realnom svetu,i nikad neko da pomisli da širim hejt,svadjam,ili slično,evo izvinjavam se,ako sam nekoga slučajno povredio,jer nisam znao da to ne prihvatate ovde...evo,izvinuh se u stilu "ala sentimentalnost",nadam se da je oprošteno.Poz.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Brain,da damo Elektru još koji bensedin fore ili da ga sad isprašimo? :))
Udri među rogove da popije patos
posle mu kupi sveću za parastos...
Samo probajte,odmah puštam buraza na vas!
Ne bijem manje i gluplje od mene Gogo,ja sam pošten:)
Da pošten u lakat!
Elek mojne vrijedjas sad i ti :)
Ma to nije uvreda za njega,nego kompliment.
See ya,Brain :) Pozz,Merci :))
Meni ostadoše jajca od uskrsa,ko dira mene i elektra,ne oklevam da gadjam!
Nemoj da ideš Gogo:(
Električaru,sa tim laktom ima da te patosiram!
Idem na defke :)
Sad si osto sam,ode gogica,buhahahha!
Bukajlija S-M-A-R-A-Š-!!!
Ej bukajlija nemoj da siris hejt ovdje. Opusti se malo. Ovo su igre.
Dobro,idem ja,vidim da nisam poželjan,šmrc...
praznična tenziiijaa :D
Bukajlija, sinak, a šta misliš da malo spustiš loptu dole... ako do pre 15 minuta nisi znao kako se igra ova igra, nije u redu da ti pričaš nebuloze ko koga ovde voli ili ne (čime si započeo) i da širiš bezrazložni hejt... nema potrebe da se istresaš na ljudima koji to nisu zaslužili.
I da, pusti ti električara što pali vatru, to hrani njega.
E tako,ajde ti polako napolje,vidimo se za koju godinu...
ol ju nid iz lav pam-pa-ra-ra-ram :))
Ja sam stvarno mislio da ovo nikome ne smeta,sto puta sam se ovako šalio,dal u imaginarnom ili realnom svetu,i nikad neko da pomisli da širim hejt,svadjam,ili slično,evo izvinjavam se,ako sam nekoga slučajno povredio,jer nisam znao da to ne prihvatate ovde...evo,izvinuh se u stilu "ala sentimentalnost",nadam se da je oprošteno.Poz.