Ко последњи победник 41

1. Brain,da damo Elektru još koji bensedin fore ili da ga sad isprašimo? :))

2. Udri među rogove da popije patos
    posle mu kupi sveću za parastos...

3. Samo probajte,odmah puštam buraza na vas!

4. Ne bijem manje i gluplje od mene Gogo,ja sam pošten:)

5. Elek mojne vrijedjas sad i ti :)

6. Ma to nije uvreda za njega,nego kompliment.

7. See ya,Brain :) Pozz,Merci :))

8. Meni ostadoše jajca od uskrsa,ko dira mene i elektra,ne oklevam da gadjam!

9. Nemoj da ideš Gogo:(

Električaru,sa tim laktom ima da te patosiram!

10. Sad si osto sam,ode gogica,buhahahha!

11. Bukajlija S-M-A-R-A-Š-!!!

12. Ej bukajlija nemoj da siris hejt ovdje. Opusti se malo. Ovo su igre.

13. Dobro,idem ja,vidim da nisam poželjan,šmrc...

14. praznična tenziiijaa :D

15. Bukajlija, sinak, a šta misliš da malo spustiš loptu dole... ako do pre 15 minuta nisi znao kako se igra ova igra, nije u redu da ti pričaš nebuloze ko koga ovde voli ili ne (čime si započeo) i da širiš bezrazložni hejt... nema potrebe da se istresaš na ljudima koji to nisu zaslužili.
    I da, pusti ti električara što pali vatru, to hrani njega.

16. E tako,ajde ti polako napolje,vidimo se za koju godinu...

17. ol ju nid iz lav pam-pa-ra-ra-ram :))

18. Ja sam stvarno mislio da ovo nikome ne smeta,sto puta sam se ovako šalio,dal u imaginarnom ili realnom svetu,i nikad neko da pomisli da širim hejt,svadjam,ili slično,evo izvinjavam se,ako sam nekoga slučajno povredio,jer nisam znao da to ne prihvatate ovde...evo,izvinuh se u stilu "ala sentimentalnost",nadam se da je oprošteno.Poz.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.