Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Vreme je ograničavajući faktor :)
gde si bre elektro..nema te ceo dan...
sta ima?
Ma tu sam ja ceo dan,samo se uvek mimoiđemo :)
Evo ništa slušam kako pada kiša...
pada a?
nemam pojma, ceo dan nisam izasao, a ne cujem je pojacala zena neku muziku...
Pucaj u zvučnik :)
Ja to redovno radim.Kad god ogaravim cev,neki zvučnik strada.
ma nemam oruzje u kuci...imao sam svasta nesto, to sad kod caleta i keve...:))
Trči kod njih i donesi to kući.Kakva je to kuća bez oružja,šta da ti medved sutra uđe na vrata :)
:)
laku noć svima
dobar dan svima:))
Dobar dan, Jovančice! :))
dobar dan
ima li kogaaaaa
Samo da se javim da sam poslednja! :))
meni neces da se javis?
mamiceee, muskatla nece da se igra sa mnom, buuaaa, aaaaa...
Pa, Tebi sam se i Javila! :))
ma sta me tesis sad, smrc, smrc, videces ti kad dodje moja mamica...
a brac i barbike sto si uzela sve da vratis, i i i onu odecu njihovu i i sve...
Brac lutkice ti ne vraćam! Volim ta glavata stvorenja. Drugo uzmi, baš me briga!
Uzimala - davala! :))
...sa lutkama spavala:))
http://vukajlija.com/govor/nek-kaze/81055
Uf, ne upisah se ovde dugo :))