Ко последњи победник 41

1. Vreme je ograničavajući faktor :)

2. gde si bre elektro..nema te ceo dan...

sta ima?

3. Ma tu sam ja ceo dan,samo se uvek mimoiđemo :)

Evo ništa slušam kako pada kiša...

4. pada a?

nemam pojma, ceo dan nisam izasao, a ne cujem je pojacala zena neku muziku...

5. Pucaj u zvučnik :)
    Ja to redovno radim.Kad god ogaravim cev,neki zvučnik strada.

6. ma nemam oruzje u kuci...imao sam svasta nesto, to sad kod caleta i keve...:))

7. Trči kod njih i donesi to kući.Kakva je to kuća bez oružja,šta da ti medved sutra uđe na vrata :)

8. dobar dan svima:))

9. Dobar dan, Jovančice! :))

10. dobar dan

ima li kogaaaaa

11. Samo da se javim da sam poslednja! :))

12. meni neces da se javis?

mamiceee, muskatla nece da se igra sa mnom, buuaaa, aaaaa...

13. Pa, Tebi sam se i Javila! :))

14. ma sta me tesis sad, smrc, smrc, videces ti kad dodje moja mamica...

a brac i barbike sto si uzela sve da vratis, i i i onu odecu njihovu i i sve...

15. Brac lutkice ti ne vraćam! Volim ta glavata stvorenja. Drugo uzmi, baš me briga!
    Uzimala - davala! :))

16. ...sa lutkama spavala:))

17. Uf, ne upisah se ovde dugo :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.