Da. Cepam atome sigurno nije Abrakus. Možda izučio škole u medjuvremenu. Dobro pisao, stručno, svaka čast. Mislim da sam mu dao minus na sve definicije.
Da. Cepam atome sigurno nije Abrakus. Možda izučio škole u medjuvremenu. Dobro pisao, stručno, svaka čast. Mislim da sam mu dao minus na sve definicije.
Колико ја знам а знам много, на теми која се зове "Догодило се на вукајлији" било је неколико редова који су побрисани а тицали су се баш бивствовања Абракса... Е сад зашто је то побрисано не знам... ал је Пеки ту већ изјавио како зна ко је дупли његов а то је било на годишњицу Абраксовог последњег појављивања
Реално!
A sto Francky?
Posle ovog komentara,mogu komotno da odem i uzivam u carima fudbala...Hvala ti Burzume! :)
http://oi56.tinypic.com/10r4dpy.jpg
Hahahahahaha
Пеки ниси се ваљда примио?
Virtual Serb,
Učen čovek, intelektualac. Pokupio usput previše pameti, a premalo humora. To povlači minus. Takvima ću se možda diviti u kafani, ovde ne.
Cekaj Peki, ovo ne mogu biti Cepacevi postovi, on tada nije bio registrovan.
Брате Френки дал је могуће да се у потпуности слажем са тобом, аууу Жло!
Френки, на ког мислиш ти, на Цепача или на Абраксуса?
Sve je to relativno, sta je humor a sta ne. Dobro to je tvoje vidjenje. Ja volim da citam bas takve stvari.
Na cepača, Abrakus je legenda! Kurd isto. Tradicija bre!
Колико ја знам а знам много, на теми која се зове "Догодило се на вукајлији" било је неколико редова који су побрисани а тицали су се баш бивствовања Абракса... Е сад зашто је то побрисано не знам... ал је Пеки ту већ изјавио како зна ко је дупли његов а то је било на годишњицу Абраксовог последњег појављивања
Teorije zavere...
Фејз, ај мање млати него иди ми оцени нове дефке :Д
Ахахаха Дотере брате после после сад сам форум бој :)
Imam utisak da pricate kao da se Cepac odjavio sa sajta.
Ne znam, vidim nema ga!
Dobro je ako je abrakus tu, ali sigurno ne piše kao nekad. Skontao bi' ga!
Da manijak, 'ajde idi daj mi jubilarni plus! :)
Ma pojavice se on ako se nije od_javio, bar se nadam.