Zaboravljeni, ali ipak genijalni članovi

1. Смарате са Абраксом више!

Тај рад. Абраксус је овде постао легенда само зато што се јако рано појавио на сајту и једном написао 200 дефиниција за дан. Иначе, већина дефки му је промашај. Нпр. аутори попут Бурзума и Војтека су му тата.

А Кувајлију воле зато што им је делио плусеве. Али пошто је делио плусеве СВИМА, то се на неки начин анулира, па испада као да их није делио.

2. Igrao se JTU, dobro je preterao! Jes' Euglena zna biti malo živčana, čak sam je i ja nenamerno nadrkao jednom-dvaput.

Kuvajlija-FORMALIN! :)

3. и једном написао 200 дефиниција за дан.

Ček kolko ja znam nije bilo ktitora kad je abraxus bio na sajtu znaci nije bilo ograničenja za pisanje

4. Не слажем се у потпуности са тобом Џимеј, рецимо да он има много добрих дефиниција, али дајте људи докле више, свршавам и ја на неке ауторе, и понеке ауторке, али никад нисам ишао по форуму и викао њихове никове, доста бре мајка му стара...

5. свршавам и ја на неке ауторе, и понеке ауторке

.... :)

6. Ček kolko ja znam nije bilo ktitora kad je abraxus bio na sajtu znaci nije bilo ograničenja za pisanje

Није било ограничења.

Не слажем се у потпуности са тобом Џимеј, рецимо да он има много добрих дефиниција

Има он добре дефиниције, не кажем да нема. Али је овде извикан у пм.

7. A po čemu je kuvajlija genijalan?

8. moglo se pisati do mile vokje..uvedeno je negde oko nove godine ogranicenje....a ekvivalent abraxusu je bio onaj...sa kosturom iz megadeta..bem li ga kako se zvao.....taj je napisao isto toliko al za groblje...sto je takodje umetnost....motika ima i def o njemu..

9. бвфасгд реци? :)

Џимеј е о томе причам, ја више волем ове који се препричавају у ужим круговима људи... и увек ћу више да поштујем оног аутора који је активан или банован но онога који није био активан ихахај, а направио је име (да не кажем ник :)))... Може он да има милијон дуплих и да тумара овде и да цепа атоме разне ал он је сиса! Џони Штулић!

10. Jes' stvarno Tulume, ime žešće glupe definicije...

11. Kuvajlija nije ništa jebao sa sajta. Ha!

12. A po čemu je kuvajlija genijalan?

Што рече Френки, има глупе дефке, слажем се.
    Можда у томе лежи његова генијалност? :) Можда је ми не капирамо?

Може он да има милијон дуплих и да тумара овде и да цепа атоме разне ал он је сиса! Џони Штулић!

Аутор Цепам атоме није Абраксус. Много је писменији од Абраксуса. Јебига, професионална ми је деформација да обраћам пажњу на те ствари.
    Или се Абраксус у међувремену описменио?

13. Tulumbac

A po čemu je kuvajlija genijalan?

Јелка од плусева га је прославила.

14. Цепач Атома вероватно није Абраксус, али има неког РЛ контакта са њим, сигурно.

15. ________★_______
    ______+S+______
    _____+R+_____
    ____+$E+____
    ___+
    Ć+___
    ___+
    $N$+___
    ___++++A++++___
    _______+
    +_______
    ______+N+______
    _____+
    O+_____
    ____+$
    V+____
    ___+
    A+___
    ___+
    $**$+___
    ___++++2++++___
    ________0________
    ________1________
    _______+0+_______

Sve najlepše u Novoj 2010 godini sa željom da te prate zdravlje, sreća i blagostanje.

Чекај, ово није тема "трансфер блама" ?

16. Можда се и описменио, то је скроз могуће. Људи уче док су живи, али знаш како да неко није пустио буву да је он Абракс лик се не би ни видео овде, имао је много дугачке дефке које су у суштини биле бар мени незанимљиве, али сви су нешто влажили на Цепача, можда због ника... Иначе није нешто осим што је потенцијални дупли пресветлог Абракса

17. Још му је јелка крива ко курац дезертираног легионара.

18. Ja sam vise puta procitao sve Abraxove definicije i slazem se ima dosta tresa, ali nekih 100-150 je zaista neponovljivo.

Meni je neko rekao da je Cepam Atome = Abraxus, ali da je namerno "maskirao" stil da ne bi bilo prepoznatljivo na prvu.

19. Hhahahhahahhahahahhahhhahah

20. Kuvajlija nije ništa jebao sa sajta. Ha!

Hahahah, i to što kažeš. Kao da igraš Jelen super ligu a ne daš bar jedan gol Stojkoviću.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.