jeo sam kuci supu kao blesav...jos me keva pita da li mi je dobro, posto jako retko jedem supu(mada je ekstra, ali pravim mesta za posle)...samo sam je pogledao i ostao bez teksta...zena zna da sam bolestan i opet me pita...hahahaha...koji car...:)
E,mame su uvek carice,kao da ne znaš :)
A uvek (u srcu)očekuju odgovor da ti je ipak dobro,da je neka greška što se baš njihovo dete razbolelo.
To ti je majčinska logika,ne brini :))
"Baktrim" je meni jednom pomogao samo tako.Ali,opet,nije ok na svoju ruku da piješ lekove,još ako si na nešto alergičan..
Lepo ti kod čika doce da on prepiše šta treba. :))
Pa,dobro UVEK pobeđuje,Elektro.Kad-tad. :))
A dok ne pobedi,ima vremena za mene.
Pa,kako reče jedan mladi Vukajlijaš juče,mladi ste i sve vreme sveta je pred vama.Tako da je dobro uvek tu. :)
To nisam bio ja sigurno!
Zdravo,zlo ide da spava.
Da,to nisi bio ti.Pozdrav,Elektro. :)
the last one...:)
Hahahaha,nisi,Lijo! :)
hahahaha...samo sam te cekao...sta ima? :)))
Ništa,ocepila sam spavku večeras,pa sad vilenim.Jel' si ozdravio? :))
ma yok...grlo me ubi...sutra ili prekosutra idem kod cika doce da mi prepise nesto...:)
U,bre,pa tebe to baš dugo drži..mukica.
A domaća supica,jel' ona bar malo pomogla? :))
jeo sam kuci supu kao blesav...jos me keva pita da li mi je dobro, posto jako retko jedem supu(mada je ekstra, ali pravim mesta za posle)...samo sam je pogledao i ostao bez teksta...zena zna da sam bolestan i opet me pita...hahahaha...koji car...:)
E,mame su uvek carice,kao da ne znaš :)
A uvek (u srcu)očekuju odgovor da ti je ipak dobro,da je neka greška što se baš njihovo dete razbolelo.
To ti je majčinska logika,ne brini :))
Majka uvek zna :)
ma keve su zakon, pogotovo ova moja...mnogo je volim...sto ona zna da odvali...umirem pored nje...:)))
Yeah! :)
Nema da omane :)
danas me je zvala da me pita da li mi je bolje i dala mi je 101 savet sta da uradim povodom grla...odakle ih samo izvadi...:)
"Baktrim" je meni jednom pomogao samo tako.Ali,opet,nije ok na svoju ruku da piješ lekove,još ako si na nešto alergičan..
Lepo ti kod čika doce da on prepiše šta treba. :))
E baktrim je opasan, ako si alergičan na bilo šta. Stručno mišljenje :)
Znam,samo kažem da je meni pomogao kod jezivog bola u grlu.naravno,doca mi prepisao.