Ко последњи победник 42

1. Pa,dobro UVEK pobeđuje,Elektro.Kad-tad. :))

2. A dok ne pobedi,ima vremena za mene.

3. Pa,kako reče jedan mladi Vukajlijaš juče,mladi ste i sve vreme sveta je pred vama.Tako da je dobro uvek tu. :)

4. To nisam bio ja sigurno!
    Zdravo,zlo ide da spava.

5. Da,to nisi bio ti.Pozdrav,Elektro. :)

6. the last one...:)

7. Hahahaha,nisi,Lijo! :)

8. hahahaha...samo sam te cekao...sta ima? :)))

9. Ništa,ocepila sam spavku večeras,pa sad vilenim.Jel' si ozdravio? :))

10. ma yok...grlo me ubi...sutra ili prekosutra idem kod cika doce da mi prepise nesto...:)

11. U,bre,pa tebe to baš dugo drži..mukica.
    A domaća supica,jel' ona bar malo pomogla? :))

12. jeo sam kuci supu kao blesav...jos me keva pita da li mi je dobro, posto jako retko jedem supu(mada je ekstra, ali pravim mesta za posle)...samo sam je pogledao i ostao bez teksta...zena zna da sam bolestan i opet me pita...hahahaha...koji car...:)

13. E,mame su uvek carice,kao da ne znaš :)
    A uvek (u srcu)očekuju odgovor da ti je ipak dobro,da je neka greška što se baš njihovo dete razbolelo.
    To ti je majčinska logika,ne brini :))

14. ma keve su zakon, pogotovo ova moja...mnogo je volim...sto ona zna da odvali...umirem pored nje...:)))

15. Yeah! :)
    Nema da omane :)

16. danas me je zvala da me pita da li mi je bolje i dala mi je 101 savet sta da uradim povodom grla...odakle ih samo izvadi...:)

17. "Baktrim" je meni jednom pomogao samo tako.Ali,opet,nije ok na svoju ruku da piješ lekove,još ako si na nešto alergičan..
    Lepo ti kod čika doce da on prepiše šta treba. :))

18. E baktrim je opasan, ako si alergičan na bilo šta. Stručno mišljenje :)

19. Znam,samo kažem da je meni pomogao kod jezivog bola u grlu.naravno,doca mi prepisao.