Ко последњи победник 42

1. Pa,dobro UVEK pobeđuje,Elektro.Kad-tad. :))

2. A dok ne pobedi,ima vremena za mene.

3. Pa,kako reče jedan mladi Vukajlijaš juče,mladi ste i sve vreme sveta je pred vama.Tako da je dobro uvek tu. :)

4. To nisam bio ja sigurno!
    Zdravo,zlo ide da spava.

5. Da,to nisi bio ti.Pozdrav,Elektro. :)

6. the last one...:)

7. Hahahaha,nisi,Lijo! :)

8. hahahaha...samo sam te cekao...sta ima? :)))

9. Ništa,ocepila sam spavku večeras,pa sad vilenim.Jel' si ozdravio? :))

10. ma yok...grlo me ubi...sutra ili prekosutra idem kod cika doce da mi prepise nesto...:)

11. U,bre,pa tebe to baš dugo drži..mukica.
    A domaća supica,jel' ona bar malo pomogla? :))

12. jeo sam kuci supu kao blesav...jos me keva pita da li mi je dobro, posto jako retko jedem supu(mada je ekstra, ali pravim mesta za posle)...samo sam je pogledao i ostao bez teksta...zena zna da sam bolestan i opet me pita...hahahaha...koji car...:)

13. E,mame su uvek carice,kao da ne znaš :)
    A uvek (u srcu)očekuju odgovor da ti je ipak dobro,da je neka greška što se baš njihovo dete razbolelo.
    To ti je majčinska logika,ne brini :))

14. ma keve su zakon, pogotovo ova moja...mnogo je volim...sto ona zna da odvali...umirem pored nje...:)))

15. Yeah! :)
    Nema da omane :)

16. danas me je zvala da me pita da li mi je bolje i dala mi je 101 savet sta da uradim povodom grla...odakle ih samo izvadi...:)

17. "Baktrim" je meni jednom pomogao samo tako.Ali,opet,nije ok na svoju ruku da piješ lekove,još ako si na nešto alergičan..
    Lepo ti kod čika doce da on prepiše šta treba. :))

18. E baktrim je opasan, ako si alergičan na bilo šta. Stručno mišljenje :)

19. Znam,samo kažem da je meni pomogao kod jezivog bola u grlu.naravno,doca mi prepisao.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.