Ко последњи победник 42

1. ma vec mogu da pretpostavim...baktrim, pentraksil, febricet, rinasek, palitreks...ali cu svejedno da odem da vidim sta ce da mi kaze...retko kada sam bolestan, mozda jednom u 2 godine, ali kada me stegne, ne pusta me po 2-3 nedelje...uzas!

2. inace, pored grla i nos i temperatura su u pitanju...

3. Ma samo obavezno leži, pij čajeve, malo tuširanje, po koji antipiretik (paracetamol i febricet) i za 3 dana ko nov..

4. pijem cajeve i tusiram se, ali da lezim ne mogu jer imam obaveze...P.S. Zar paracetamol i febricet nisu isto?

5. E,Roberto,on se "vuče" još od pre Uskrsa tako sav bolestan.Mora kod doce! :)

6. jebote, pa to je vise od 10 dana...uopste nisam razmisljao o tome...

7. Isto su samo drugi naziv. :)
    Jebiga nisam u toku, u svakom slučaju treba kod doktora. Mada danas svaki isto kaže kad dođeš sa takvim simptomima. Ali svima! Veruj, bio sam na praksi sa jednim takvim :)

8. Pa,vidiš...
    Al' da ležiš-moraš Lijane,ne vredi drugačije.Beš obaveze kad je zdravlje u pitanju.Valjda ne radiš kod Taras Buljbe,pa da nemaš malo slobodnih dana? :)

9. pretpostavio sam, ali rekoh da pitam...ma znam dosta ljudi koji rade u zdravstvu i u potpunosti se slazem sa tobom...svi govore isto...

10. imam slobodnih dana, ali imam i ispite da spremam...imam 2 zajebana, ako ih ne otkacim sada u junu ce mi biti jos gore...:)

11. E al majke mi i ja sam mislio da je kad ti kažu "da ležiš" čisto proseravanje doktora, ali nije. Manja fizička aktivnost sprečava širenje virusa u ćelijama. (mikrobiologija - mamicu joj imao sam keca) :))

12. Pa,ne možeš tako sav nikakav da ih spremaš.Ne ide.Prošla sam ja te studentske dane i znam o čemu pričaš.Dok nisam došla do upale pluća i 49 kg,nisam se opametila.
    A i sad-mesto da spavaš,ti vileniš ovde! :))

13. Još ništa, ali za medicinu spremam prijemni polako.

14. spavao popodne, savladala me temp, pa sada vilenim ovde kao i ti...svaka cast za medicinu, zajeban fax :)

15. Da ne da Bog da nam zatreba,al' ćemo da imamo protekciju kod dr.Roberta :)))

16. Kad je srednja škola ovakva i prijemni ovakav, mogu misliti kako je na faxu. :)

17. imam ja dovoljno protekcije kod ovih mojih ludaka...ahahahaha...:)

18. zajebano, VEOMA zajebano...ustvari, sta ti ja pricam, videces sam...:)

19. Hahahahha,ako su ludi,nisu glupi :))))))))))))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.