U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Imali smo porodičnih problema i tako..
ne slazem se sa tobom, ja sam voleo da crtam kada sam bio mali, ali jednostavno mi nije islo, ali je zato muzika nesto drugo...
Mnogi se ne slažu,Les,ali znam to.Da te neko sad ostavi na miru 10 dana,da ti olovku i boje,odvede u prirodu i kaže-slikaj ono što VIDIŠ.Veruj,znao bi to da uradiš i posle nekoliko pokušaja-samo bi išlo..neverovatan osećaj .Ja uvek pred početak slike ili crteža imam tremu,ali kad počnem,samo ide..
Mislim da me ništa ne bi usrećilo više :)
Što se tiče ove druge priče slažem se sa Gogom da se i slikanje uči kao i sve drugo mada je pre svega ipak potreban i talenat, sa čime se čovek rodi. Možeš ti vežbati svakodnevno ako ni trunke talenta nemaš, džaba.
A što se tiče muzike,rekoše mi da imam apsolutan sluh(šta god),obožavam je i ona me vraća u život,potpuno.
vidis, nikada o tome nisam tako razmisljao...mozda i probam nekad...:)
nema boljeg osecaja od muzike...zavrsio sam muzicku, ali nisam svirao sto godina...sada se razmisljam ponovo da pocnem...:)
Pa,veruj,tako je!Nema nikakve tajne,šta ti ja znam-procedura..slikaš ono što vidiš,osećaš i uživaš..posle se nadograđuješ u tom pravcu :)
10% talenat, 90% vezba...:)
Moja životna želja je uvek bila da imam talenta za bilo koju umetnost, ali mi ništa ne ide od ruke, pa se pronađoh u medicini. :/
svako se pronadje negde :)
A spasavanje života nije umetnost?'Ajte molim Vas,doktore.. :)
samo da se ne pronadjem na poternici...hahahahaha...:)
Hehehehe,nemoj ni da se šališ tako :))))
Pa jeste ako ga spasiš :)
hahahaha...mora malo humora u ova bolesna vremena...:)
nego doktore, znam otprilike zasto ne treba da se pije gazirano kada te boli grlo...a jel mozes ti to malo bolje da mi objasnis sa naucne strane?
E,što volim da se smejem,to je neopevano,majke mi!
Doktore,kod Vas nema "AKO",nego sigurno! :))
I ja sam u 2 meseca bio bolestan 3x! Imao temeraturu 40.5, rastajao se od života. Zajebana temperatura jebem je.
a ko pa ne voli da se smeje, posebno sada...:))))))))