Nemam pojma,ima likova koji smeh svrstavaju u "neozbiljnu"kategoriju,pa tako..
A ja sam kao mala večito bila po bolnicama i domovima zdravlja.Jednom mi se,kao maloj, od temperature priviđali krokodili na vratima!! :))) Užas!
Pa sad zavisi šta gazirano. Mislim da gazirano nema nekog posebnog uticaja na grlo sem što ga nadražuje, više ima uticaja na ostale organe.
Loše utiču na primer:
Kola i ta ostala obojena pića - na jetru, bubrege, slezinu, mokraćne puteve..
Mineralna voda: na srčane bolesnike.
Nemoj pogrešno da me shvatiš. Zdrava je gazrana voda za zdrave ljude, ali pošto srčani bolesnici izbacuju so, samim tim izbacuju i kiselu jer ima mnogo Na. :)
Pa,kažem ti da sam detinjstvo i mladost provela po lekarima-a kod mene u obe familije svi od herca bolesni-teško meni :))
Daj brzo da nađem neki vic,da se nasmejem! :))
procitao sam ovde, ali ne mogu da se setim kako se zove defka, kada je cale pricao sinu o pijanstvu i rekao mu da kada bude video Geneks kulu i jedna strana mu bude vino, a druga kisela, onda da mu se javi...jel zna neko koja je defka u pitanju?
Nemam pojma,ima likova koji smeh svrstavaju u "neozbiljnu"kategoriju,pa tako..
A ja sam kao mala večito bila po bolnicama i domovima zdravlja.Jednom mi se,kao maloj, od temperature priviđali krokodili na vratima!! :))) Užas!
Pa sad zavisi šta gazirano. Mislim da gazirano nema nekog posebnog uticaja na grlo sem što ga nadražuje, više ima uticaja na ostale organe.
Loše utiču na primer:
Kola i ta ostala obojena pića - na jetru, bubrege, slezinu, mokraćne puteve..
Mineralna voda: na srčane bolesnike.
U,bre,ja koljem gaziranu vodu samo tako!
krokodili...hahahahahaha...hvala doktore na savetima...:)
meni je profesorka srpskog u srednjoj rekla da ima da zivim 200 godina koliko se smejem...:)
Nemoj pogrešno da me shvatiš. Zdrava je gazrana voda za zdrave ljude, ali pošto srčani bolesnici izbacuju so, samim tim izbacuju i kiselu jer ima mnogo Na. :)
I drugi put. :)
Samo se ti smej Les, nećeš se smejati kad umisliš da ti paukovi hodaju po glavi :))))
aha...u tom grmu lezi zec...:)
imao sam svakakve tripove, ali krokodile i paukove...to nikada...:)
Pa,kažem ti da sam detinjstvo i mladost provela po lekarima-a kod mene u obe familije svi od herca bolesni-teško meni :))
Daj brzo da nađem neki vic,da se nasmejem! :))
Roberto,a ti paukove? :))
procitao sam ovde, ali ne mogu da se setim kako se zove defka, kada je cale pricao sinu o pijanstvu i rekao mu da kada bude video Geneks kulu i jedna strana mu bude vino, a druga kisela, onda da mu se javi...jel zna neko koja je defka u pitanju?
Jok,mori.. :/
Imam i ja srčanu manu, tako da mi o bolestima herca ne pričaj. :/
Paukove sam osetio isto kad sam bio mali a visoko febrilan. Traume :)))
znam da sam vristao od smeha i sada bih da je bacim u omiljene, ali ne mogu da se setim imena...:(
cale mi ima anginu, tako da sam i ja tu negde sa vama...
Ej,Les,idi na defke "Pijanstvo"-nije tamo ta tvoja,ali ih ima finih :)))
Anginu? To je zapaljenje grla. :)))
Au,ala smo srčani! :))Misli na anginu pektoris,doktore! ;))(jel' da')
Hrabro srce,hrabrija jetra,najhrabriji bubreg! :)))
http://www.youtube.com/watch?v=sjRN6dxfRng&feature=fvw