Ко последњи победник 42

1. Nemam pojma,ima likova koji smeh svrstavaju u "neozbiljnu"kategoriju,pa tako..
    A ja sam kao mala večito bila po bolnicama i domovima zdravlja.Jednom mi se,kao maloj, od temperature priviđali krokodili na vratima!! :))) Užas!

2. Pa sad zavisi šta gazirano. Mislim da gazirano nema nekog posebnog uticaja na grlo sem što ga nadražuje, više ima uticaja na ostale organe.
    Loše utiču na primer:
    Kola i ta ostala obojena pića - na jetru, bubrege, slezinu, mokraćne puteve..
    Mineralna voda: na srčane bolesnike.

3. U,bre,ja koljem gaziranu vodu samo tako!

4. krokodili...hahahahahaha...hvala doktore na savetima...:)

5. meni je profesorka srpskog u srednjoj rekla da ima da zivim 200 godina koliko se smejem...:)

6. Nemoj pogrešno da me shvatiš. Zdrava je gazrana voda za zdrave ljude, ali pošto srčani bolesnici izbacuju so, samim tim izbacuju i kiselu jer ima mnogo Na. :)

7. I drugi put. :)
    Samo se ti smej Les, nećeš se smejati kad umisliš da ti paukovi hodaju po glavi :))))

8. aha...u tom grmu lezi zec...:)

9. imao sam svakakve tripove, ali krokodile i paukove...to nikada...:)

10. Pa,kažem ti da sam detinjstvo i mladost provela po lekarima-a kod mene u obe familije svi od herca bolesni-teško meni :))
    Daj brzo da nađem neki vic,da se nasmejem! :))

11. Roberto,a ti paukove? :))

12. procitao sam ovde, ali ne mogu da se setim kako se zove defka, kada je cale pricao sinu o pijanstvu i rekao mu da kada bude video Geneks kulu i jedna strana mu bude vino, a druga kisela, onda da mu se javi...jel zna neko koja je defka u pitanju?

13. Imam i ja srčanu manu, tako da mi o bolestima herca ne pričaj. :/
    Paukove sam osetio isto kad sam bio mali a visoko febrilan. Traume :)))

14. znam da sam vristao od smeha i sada bih da je bacim u omiljene, ali ne mogu da se setim imena...:(

15. cale mi ima anginu, tako da sam i ja tu negde sa vama...

16. Ej,Les,idi na defke "Pijanstvo"-nije tamo ta tvoja,ali ih ima finih :)))

17. Au,ala smo srčani! :))Misli na anginu pektoris,doktore! ;))(jel' da')
    Hrabro srce,hrabrija jetra,najhrabriji bubreg! :)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.