Ко последњи победник 42

1. Nemam pojma,ima likova koji smeh svrstavaju u "neozbiljnu"kategoriju,pa tako..
    A ja sam kao mala večito bila po bolnicama i domovima zdravlja.Jednom mi se,kao maloj, od temperature priviđali krokodili na vratima!! :))) Užas!

2. Pa sad zavisi šta gazirano. Mislim da gazirano nema nekog posebnog uticaja na grlo sem što ga nadražuje, više ima uticaja na ostale organe.
    Loše utiču na primer:
    Kola i ta ostala obojena pića - na jetru, bubrege, slezinu, mokraćne puteve..
    Mineralna voda: na srčane bolesnike.

3. U,bre,ja koljem gaziranu vodu samo tako!

4. krokodili...hahahahahaha...hvala doktore na savetima...:)

5. meni je profesorka srpskog u srednjoj rekla da ima da zivim 200 godina koliko se smejem...:)

6. Nemoj pogrešno da me shvatiš. Zdrava je gazrana voda za zdrave ljude, ali pošto srčani bolesnici izbacuju so, samim tim izbacuju i kiselu jer ima mnogo Na. :)

7. I drugi put. :)
    Samo se ti smej Les, nećeš se smejati kad umisliš da ti paukovi hodaju po glavi :))))

8. aha...u tom grmu lezi zec...:)

9. imao sam svakakve tripove, ali krokodile i paukove...to nikada...:)

10. Pa,kažem ti da sam detinjstvo i mladost provela po lekarima-a kod mene u obe familije svi od herca bolesni-teško meni :))
    Daj brzo da nađem neki vic,da se nasmejem! :))

11. Roberto,a ti paukove? :))

12. procitao sam ovde, ali ne mogu da se setim kako se zove defka, kada je cale pricao sinu o pijanstvu i rekao mu da kada bude video Geneks kulu i jedna strana mu bude vino, a druga kisela, onda da mu se javi...jel zna neko koja je defka u pitanju?

13. Imam i ja srčanu manu, tako da mi o bolestima herca ne pričaj. :/
    Paukove sam osetio isto kad sam bio mali a visoko febrilan. Traume :)))

14. znam da sam vristao od smeha i sada bih da je bacim u omiljene, ali ne mogu da se setim imena...:(

15. cale mi ima anginu, tako da sam i ja tu negde sa vama...

16. Ej,Les,idi na defke "Pijanstvo"-nije tamo ta tvoja,ali ih ima finih :)))

17. Au,ala smo srčani! :))Misli na anginu pektoris,doktore! ;))(jel' da')
    Hrabro srce,hrabrija jetra,najhrabriji bubreg! :)))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.