U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
28. godina-nisam mlad,pusim 2 kutije dnevno i pijem svaki 3. dan-nisam ni zdrav,imam krivu kicmu-nisam ni prav dakle :)))
nemo me prcas bez potrebe...toliko i ja pusim, imam 40 i imam krivu kicmu...pa opet kazem da sam mlad, zdrav i prav...:))
hahaha,entuzijasta :)))).Ako se iceg plasim u zivotu to su optimisti,studenti i entuzijasti :)))
nisam entuzijasta nego realan...sve jos funkcionise kako treba...kita radi, jos me nije izdala... mogu da odigram pet partija basketa, jes da cu prodisem na skrge ali mogu..moj cale je mator, a ja sam mlad...:))
eeee,ja se sportom vec dve godine ne bavim,sjebao sam se jako pijan(ostavio sam to i na forumu),slomio sebi fibulu,a inace sam mnogo voleo fudbal i tenis da pikam...Sad samo pljuge,alkohol,internet...Samo cekam kad ce to sto tebi radi,meni prestati :)
ko pusi zdravlje rusi
ko pije dobro mu nije
dobar dan :)
dancan sve je u glavi...
dobar dan jano...
Фино се богме ви момци изразговарасте :)
dobro vece:)
aaas
Dobro veče. Kako ste? :)
dobro vece...
ola :D
Ола ла :)
cao coro :)
Ћора ти у гаћама :)
vau.. bas si me spustio :D
Боље ја теби да (пробам да) спустим, него ти мени :)
Jos jednom.. Vau.. :)
mislis: za bao vau.