Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
...češvi rau, rau...:)
nji
Lenj si :)
ma samo da se javim,da sam ziv...i opet sam ti da plus na neku defku od sinoc koju nisam video,popizdecu s tobom hahaha
da...za savest haha
Baš te "oće" :))
poslednji
auu kakvo mrtvilo danas...jel ima ko neku definiciju da preporuci, da se nasmejem ko covek?
Pa ne mogu da se reklamiraju današnje definicije... :))
ne mogu definicije,al mogu autori :)))Evo ja reklamiram Predrazinja hahaha
Nemoj Duncane, pomisliće čovek da ima da vidi nešto pametno :)
pametnije sigurno nego moje defke i moje "nji" :))
Malo mi je lakše bilo kad sam skontao da je to nji od poslednji.. pre toga me opasno smaralo... gledam godine, vidim nije čovek klinac... koji li mu je kurac, reko', šta njišti? :))
to si mozda ti skontao tako,ali ja sam na konjski onomatopeju i mislio :)))).Imam bolest poput Elefantizma,samo sto je u ovom slucaju konj :)))
eto nasmejalo me njiiii....a budjavi atletiko zakucao 0-0, da je doso u kecu samo bi se smejao...
ma i ovako se smejem...:)))
kako ti niko nije javio javio da ce biti x :))))
jebi ga, igrao prosli put dvojku oni vodili pa doso x, sad mislio kec ko vrata, a njima dosta i 0-0 za prolaz...ove dve mi dosle u 3+ i kecu i neki danski kup 9 kup igra glup) pogodio, jos ovo i 9 iljada...:))
al ne lezi vraze...
eee,Miki Maus kupove igras...Ja sam batalio kladjenje,mnogo sam para ostavljao,samo na singlove i samo uzivo,i naravno samo kontra favorita :)
kad nema nista drugo...odoh...mozda se vratim...mozda i ne...
laku noc za svaki slucaj...javim se ako se vratim...:)
noc
noĆ,pa?:))