Prijava

Dobrodošli. Ja sam Surovi, ovlašćeni psihoterapeut Vukajlje.
Ovo je moja soba gde primam sve izgubljene duše koje su voljne da traže
pomoć.

Ako osećate da vam mogu pomoći na neki način, ili ste jednostavno izgubljeni, lezite na ovaj kauč sa leve strane, opustite se i podelite samnom vaš problem. Ja ću mu posvetiti određenu pažnju i odgovoriti. Garantujem vam da sve što kažete ovde lično neću nikome reći, ali se neću ni preterano truditi da sakrijem od ostalih... Problem vam neću rešiti, ali mogu vam dati par polu beskorisnih saveta, koji se u određenom trenutku u prostor-vremenu mogu činiti kao zadovoljavajući.

Eto.
U meni možete uvek pronaći osobu koja će vas "pročitati" i "oceniti", čak iako to ne bude čini niko drugi na Vukajliji.
Vaš,
Surovi.

JEL si legao na krevet, opustio se i sve to? jesi? e pa dobro...

Matrice su prilično proste... Najbolje se uče na sledaći način:
Pozoveš neku žensku osobu da ti pomogne, neku koju ti smatraš da bi ti pomogla na najbolji način, i onda se družite. A onda kad dođeš na kontrolni u utorak, prepišeš lepo od nekoga sve to, ili pitaš najvećeg štrebera da ti pokaže samo prvi, najlakši zadatak. gimnazijsko jurenje ocena je prilično besmisleno, osim ako nisi neki vukovac wannabe... pošto si ti već Vuk, predlažem ti da lepo okušaš sreću u prepisivanju i poštediš sebe muka, naročito ako smatraš da ti informatika neće trebati u daljem usmerenju u životu...

Ako ti je pak do ocene toliko stalo uzmi da učiš ozbiljo, uz nečiju pomoć, i najvažnije budi van Vukajljie do utorka uveče. ETO!
vreme ti je isteklo, za još neko pitanje moraš ponovo da pitaš...

NAPOMENA::: Svi privremeni psihoterapeuti na sajtu, tj. stažisti, dobrodošli su da mi pomognu u obavljanju radova u kancelariji, kao i u ispomoći depresivnim, frustriranim i svim ostalim članovima kojima je pomoć potrebna, ili je iz nekog razloga zatraže. takoc.

kako bi ti rekli u nekom dobrom filmu...
lupuse, ja mislim da tvoj problem potice jos iz detinjstva...:)
tada si trebao da naucis matrice , sada je kasno...:)

hmmm signifikantni čoveče, požali se ako imaš nešto, ne diraj mi pacijenta/stažistu:D i da, free tip-> trebalo je da nauči.

šta te muči signifikantni? otvori se, nije ništa strašno...

mene muči upravljačko računovodstvo,pogotovo obračun troškova i učinaka ali ko to da mi objasni:)
e,a vi ste kao stvarno neki psiho-nešto?:)
a?

Evo ja bih pomogao, ako nije problem. Znači, upravljačko... Hm, a kada ste to prvi put primetili? Jeste pokušali da dignete ruke? Ne na sebe... Pa ne ni u vazduh, nego od škole?

Losa ideja kolega,u velikom procentu slucajeva i posle dizanja ruku od iste javlja se recidiv.

Kako da popravim štetu u međuljudskim odnosima načinjenu u napadima ludila izazvanim pms-om?

ufufuf... ovako:
svaka šteta se da popraviti, i uglavnom je potrebno mnogo manje truda nego što se ljudima čini. ljudi su uglavnom mnogo manje ljuti nego što žele sebi da priznaju tako da im samo treba podstreka. opet, ako su povređeni, onda dodatna pažnja i pokazivanje brige i naklonosti(ljubavi) obično sama odradi posao. moja preporuka je da, forsiraš međusobna viđanja, i trudiš se da budeš što je moguće prijatnija, i stalno budeš u blizini osobe koja je povređena. to bi trebalo da bude dovoljno... ako ne bude, onda se slobodno drkaj, verovatno nije dovoljno dobar/dobra za ozbiljno prijateljstvo/vezu/bla.

naravno da ne treba da je častiš. nego lupi šamar svaki put kad nije lepo izdepilirana! pa ćeš da vidiš kako će sve da bude k'o bog... (ovo i ne moraš baš bukvalno da shvatiš, pomoćniče moj vrli)

mislim da ne vredi, ali u svakom slučaju hvala.
btw da lupim i ja sebi šamar?

hehe, zadovoljan sam što imam pomoćnike. život je tako fin.

Imam problem! Nocima vec sanjam jedan cudan san! Kao nalazim se u sred amazonije i kad god zamenim charape (a charape mora da se menjaju), pocnu da me jure amazonke. I ja uvek pocnem da bezim u kukuruz. I kad god pomislim da sam se sakrio, pocnu da pucaju kokice na sve strane (od vrucine) i toliko me izmlate da ja pocnem da vristim jer peche. Tad me amazonke cuju i uhvate me. I tu se probudim uvek, jebote!
...
Kao mali voleo sam da jedem alvu (onu iz bugarske jer drugog nije vilo).

naravno da jeste, ako negde pogrešiš, ako primetim, ispraviću te:D

CL tvoje ostroumlje me fascinira, a posto je to jako tesko jer je pms prosao i sad sam depresivna i ravnodusna, misljenja sam da posedujes kvalitete kakvi se retko vidjaju. Iz casa u cas sve vise napredujem u uverenju da si zapravo ti "onaj pravi", tako da cu u nedostatku boljeg resenja morati da se zaljubim u tebe.
Nadam se da nisi ruzan.
s postovanjem
moi

Dopada mi se kako pomoćnici obavljaju posao tako da sam rešio sledeće:

Sve članice i svi članovi koji imaju ili su nekada imali status psihoterapeuta dobrodošli su da mi pomognu, pošto sam ja jedan veoma zaposlen čovek, sa mnogo obaveza.

Osobe koje su prešišale psihoterapeutski rang, dok su u mojoj kancelariji dobijaju naziv počasnog-doktora-gosta, dok su oni/one koji su trenutno psihoterapeuti, stažisti.
Ovo neće biti velika promena, pošto nema mnogo kvalifikovanih, a i niko nije u obavezi ništa da radi takod a je sve super. Ovo sam ovako uredio zato što osećam da nisam sposoban sve sam da postignem, ili pak se pribojavam efekta koji bi proizašao iz učestalog lečenja od strane samo jedne osobe. Eto, Vuče, mislio si da pobegneš, al nije sve tako jednostavno:D jednom šegrt, uvek pomoćnik... Hvala na pažnji, idem sada da sisam neke bromazepame, brufene i mešam ih sa pivom i džin-tonikom...

Ja imam jednu psihoterapeutsku dilemu: šta je starije: kokoška ili prva padobranska divizija? I ako saznaš odgovor na tu dilemu, koliko si bliži otkrivanju celokupne istine o univerzumu?

Psihoterapeuti nemaju dileme, pa ni oko tog pitanja. Istina univerzuma se krije u tome da vreme ne postoji, pa samim tim je potpuno besmisleno dovoditi se u dilemu šta je starije.