Prijava

E OVAKO...
POSTO JA JEDINI OVDE IZGLEDA IMAM PSIHOLOGIO KAO PREDMET OD SADA CE TE MOCI CUTI KOJU PAMETNU I OD MENE I TRUDICU SE SVIM SILAMA DA POMOGNEM MOM CENJENOM KOLEZI SUROVOM...
SLAZEM SE SA DR.MR.SUROVIM U VEZI PADOBRANACA JER SE INACE PADOBRANCI ODLIKUJU SANGVISTICKIM TIPOM TEMPERAMENTA KOJI CESTO PRELAZI U TOLERACIONU FRUSTRACIJU KOJA NA KRAJU REZULTIRA OPADANJEM PSIHOFIZICKIH SPOSOBNOSTI I STARENJA...STO DALJE IMPLICIRA DA JE PADOBRANSKA DIVIZIJA STARIJA,A SAMOM OVOM CINJENICOM,BICU SLOBODAN KOLEGA SUROVI DA VAS ISPRAVIM ,SAM PROCENTUALNO BLIZI ZA TACNO 7.32 DO 86.4%.
TOLIKO ZA OVAJ PUT...KOLEGA SUROVI STO SE TICE OVE ISPLATE NADOKNADE...OVAJ????????

lol ovo je opak problem poistovećivanja raznih ljudi(čitaj: canisa lupusa) sa surovim...

@brankaja: fino je što želiš da pomogneš, i dobrodošla je tvoja pomoć, ali tek kad dobiješ rang psihoterapeuta... do tada se udubi u tu tvoju knjigu i štrebaj zanat... ne može ko hoće sad stručno ovde da "daje savete", kad se budeš dokazao na polju"sticanje slabo smislene popularnosti" onda možeš i da uđeš u rastući tim vukajlijinih vrlih psihoterapeuta.
e, da, ne moraš da vičeš ovde, velika slova mogu biti pogrešno protumačena pošto se ovde obraća pažnja na razne stvari...

duboko se izvinjavam zbog navodnog vikanja iako mi to nije bila namjera.a sto se tice poistovecivanja nisam video zbunili ste me jer sam sve ispocetka citao tako da nisam video ko je zadnju poruku ostavio...u svakom slucaju shvatili ste poentu...a sto se tice moje strucnosti u oblasti psihologije,to ne mozes dovoditi u pitanje...imam 5 iz psihologije jbt.hehehe...to je to...izvinjavam se ako sam nekoga povredio nije mi bila namera...

Svi ste vi padobranci bez padobrana. Pa se ja pojavim sa "Crvenim Baronom" i vi letite kroz vazduh a ja vas sameljem sa propelerom, a pre toga vas izrešetam mitraljezom da ne biste osetili agoniju elise. Zato nemojte da padobranišete puno jer ja čuvam i nebesa. Pravi razlog zašto je padala crvena kiša u Indiji sam bio ja. Samleo sam nekoliko padobranaca i nekoliko lešinara (nadam se da me organizacija za zaštitu životinja neće tužiti zbog toga). Naravno pre nego što sam ih samleo isto sam ih izrešetao mitraljezom da ne bi osetili bol dok elisa seče kroz njihova žgoljava tela.

Izvinite što ovako serem. Morao sam da napravim sok od paradajza, pa nisam imao paradajza.

Ja hocu u vojsku, sta da radim i da li je to normalno?

Veoma interesantno zapazanje i nadasve mudar savet kolega. Ne bi bilo lose da Vam se korisnica zdravstvene usluge (u daljem tekstu 'pacijent') javi radi daljih konsultacija...

Posle ovako divne analize ne preostaje mi nista drugo nego da odustanem od vojske. Imam ravne tabane a i mozda bi se to odrazilo na moje dalje konekcije sa muskim polom, ili zenskim, mozda.
Takodje mi ne preostaje drugo nego i da se odljubim od tebe. Postoji izvesna razlika u godinama, a sve vise u zadnje vreme mislim da muskarci i nisu mozda pravi izbor za mene.
U svakom slucaju hvala, mislim da cu postati filatelist.

Kafa sa hostesom vida otvorene prelome duše...

Vukajlija ima hostesu, a ne ja, i ne Vuk, i ne Surovi...

s poštovanjem
hostesa

ja patim od psihickog poremecaja...to je tzv. kajmak sindrom...naime,sve sto volim da jedem je kajmak,uzinam kajmak,u skolu nosim kajmak,kajmakom perem zube pa i mazem cipele...kajmak je moj zivot....mozete li mi ikako pomoci molim vas...ponestaje mi kajmakaaaaaaaaaaaaaaaa....KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJMAAAAAAAAAAAAAKKK!!!

@brankaja:
Ne vidim u čemu je problem? Pa valjda je kajmak život svakog Zemljanina u ovom delu svemira poznatijem kao mlečni put...
Zemlji je zapao kajmak, dok je, čuo sam, na Neptunu sve povezano sa kiselim mlekom. Čuo sam da Neptuncima kiselo mleko zaista pomaže u slučajevima ukočenog vrata i glavobolje od kojih su patili celoga života.
Na Marsu preferiraju da mažu cipele i zadnje rogove jogurtom, dok se na Veneri i Merkuru upražnjava samo topljeni sir, koji služi kako za potapanje umornih stopala, tako i za klizanje, ronjenje, stepovanje i jodlovanje.
Jupiter i Saturn koriste surutku za ispiranje gestikulacionih cevčica i kao antikorozivno sredstvo, a pavlaku za podmazivanje hispano gusenica, kao zakusuku uz dobru berbu floskulisa spravljenog od besa umirućeg čvorka, mada dobro ide i sa slatkim fantazijama urlajućih filadendrona.
Pluton i stanovnici istog uživaju u čarima mleka u prahu koje dobijaju u redovnim pošiljkama iz Argentine, dok cesela momčad sa planete Uran imaju naročitu tehniku ušmrkavnja isparenja mlečnih kiselina.

Ovo su podaci samo za naš Sunčev sistem, a u celom Mlečnom putu postoji još bezbroj kombinacija i varijacija korišćenja mleka i mlečnih proizvoda. Ako ti je kajmak dosadio, a vidim da nije, uvek možeš da pokušaš da skokneš do obližnjih planeta i oprobaš njihov način konzumiranja mleka. Naravno, možeš to probati da uradiš i ovde, na Zemlji, ali veruj mi, iskustvo je potpuno drugačije, kao i efekat koji nastaje.

A ako ti samo ponestaje kajmaka, otidi na neku pijacu i mazni pola kila mladog... probaj da podmažeš uši njime, ludački je dobro. Izgubiš kontrolu nad levim jajetom, i sve ti se čini nekako braonkasto... Vredi pokušati... Sve u svemu, nadam se da su ti saveti, kao i uputstva bila od beskoristi. Eto.

E hvala vam puno,zaista ste mi pomogli...oslusao sam vas savet i mazno mladi kajmak sa pijace.iako me baba stoja jurila do kuce uspeo sam joj uteci bacivsi malo kajmaka na koji se gore spomenuta,okliznula i pala.I poslusao sam savet i najvise mi se svidja mazanje usiju kajmakom.neponovljivo,neponovljivo...znaci ludilo...spasli ste me...hvala...
s postovanjem:
brankaja

e ljudi sad sam se navuo na surutku?sta mi je ciniti?

Ja imam problem, što znam ko, ali ne znam šta. Kad bih znao šta, možda bih i znao kako, a što se tiče toga da znam ko, ne umem da vam objasnim ko tačno, zato što je situacija komplikovana (inače, ja potpuno precizno znam ko). Ono što me zanima je koliko će to da traje i zašto?

Trajaće sve dok ne znam ko ne uradi ne znam šta, a onda će ne znam gde da se zapita ne znam kako, pa će mu ne znam kad biti jasnije zašto ne znam.

Treba ti kvalitetan pajser.

Auuuu, sad si mi sjajno zavukao.

Na usluzi, mademoiselle.