Trač sekcija

1. A jel su ovu temu moderatori otvorili da nam skrenu pogled sa istine, sa onoga sto se zaista desava u ovom nasem virtualnom svetu? :)

Moderatori, moram da se zalim na vas! Ovo ozbiljno kazem!

2. Naravno da jesu, Vlajko. Ovo je prvoklasna ispiračina mozga.
    Nego, čuo sam da jedan od modova vozi Tristaća. Ako je istina, nek' se javi, da vidimo da l' bi prod'o.

3. Prica se da mi je neko gvirnuo pod suknju!

4. Више се не прича, сад се прича како ти је мали.

5. Ja sam čuo da je Muluca sumnjivog seksualnog opredeljenja.

6. Ma,mali je zbog slike,moras da kliknes na profil da vidis pravo stanje stvari.

7. Не, него се још нисам определила, између лешева и животиња...

8. Ја сам чуо да су ово Мулуци прави брци , само напућила уста да изгледа као да се зеза...

9. Да, а мали прст има лажне, он није напућио уста да изгледа као право. А понекад и он напући уста кад маже сјај.

10. Mali prst ima s'jaja na ustima?U,jbt,banovace te zbog ovoga :)))

11. Мене или тебе, баш да видимо!

12. Tvoja recenica je izjavna,moja samo upitna,sa pravne tacke gledista ti imas ban :)

13. Ja sam čuo da Mali Prst banuje jer je u sekti.

14. Једи роткве рендане.

15. Jao,muluce kako si vulgarna,boze...

16. Da li je istina da par ljudi diluje šolje i majice sa znakom sajta?

17. Ma to vlasnik You Tube-a poceo da prodaje soljice za kafu sa logoom Vukajlije na jacpiju, zbog ekonomske krize i troskova servera...

18. da li ca sajt stvarno platiti Jericho-u put u Belgiju da se obracuna sa izazivacem...a da pritom ceo put do tamo i nazad nosi majicu sa natpisom www.vukajlija.com -sitan vez na grudima i ogroman natpis na ledjima...? :-)

19. Da li će moderatori stvarno morati na pregleda kod psihijatra?

20. Ja sam čula da je Euglena otišla na sajt Tukajlija da piše seksualne definicije na miru, daleko od prozivki Vukajlijaša-cicibančića.