Trač sekcija

1. Е стварно , а што је Еуглена отишла? Она је стварно била сјајан аутор....

2. daj mi adresu! na tukajlija.com nema niceg.

3. Да ли сам ја нечији дупли налог?

4. Ja potvrđujem Insinu insinuaciju :))))

5. Ona JE sjajan autor. Pa verovatno joj se smučio smuč i zgadio zgad ovde, a i ko može da je krivi.

6. Jebote, Vuka svakim danom ostaje bez kvalitetnih autora, a gomilaju se govnari i mentoli.

7. Ja sam čuo da su od par hiljada članova sajta,samo petorica stvarne osobe.

8. Штета стварно колико је добрих аутора напустило Вукајлију... ево неког списка отприлике...

Канис лупус
    Кувајлија
    Дуке Нукем
    Бора Дрљача

и ето сад Еуглена , вероватно најбоља од свих њих. Видео сам недавно да је гомила њених сјајних дефиниција на гробљу , али нисам знао у чему је фора. Страшно је то да увек има разлога , односно да је увек ту неко ко ће да ти да разлог да отераш све у пичку материну и да се никад не вратиш...

9. Evo, ja se vratih. Još jedan prilog činjenici da samo govnari obitavaju na sajtu :))))

10. Ma bre, kad svaki dan čitaš sranje za sranjem, počneš da vređaš sam sebe i sopstveni ukus. A onda odeš da radiš nešto pametnije.

11. Свака част Инсолент , ова ти је златна. Ако будем отишао једног дана , отићи ћу тим речима.

Гамби , лепо речено.

12. @ gambi

Govnar i mentol,taj sam! :)

13. :-)
    Meni su samo na pameti Zmia, Trouble i Kafka. Ne pišu, pa to ti je. A vredi ih čekati. Ali dok se oni smisle, ima da osedimo.
    No, ne klonjavajmo duhom - ima još toliko sranja koja treba minusirati.

14. Ja odo'!!! Boli me kurac više.

15. Pozdravi Euglenu. Nadam se da ce se vratiti kad se odmori od... ovoga. Steta da vise ne pise.

16. Mi to kao osnivamo neki klan? :)

Men' je krivo što je Gvozdenović proredio, na primer. Krivo mi je (mnogo) i za Ujka Vanju. Ako se setim nekoga, dodaću. :)

17. Инсолент , свака част за избор та три аутора! Напишеш 2,3 поста овде и одушевиш ме начисто! :)

18. Pozdravićemo je, GM. I da ne bude zabune, ja ne kažem da je otišla sa sajta, nego skrećem vašu čežnju na potencijalni trač :-)

19. Ja sam rešio da se vratim :).

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.